Aamumaa

Aamumaa Metsäjäniksen käpälänjälki -Metsä/Yrtit Luomusaippua 85g

14,00 

Voimakkaan yrttimetsän ja kuusen tuoksuinen timjamin ja rosmariinin sekoitus.

Varastossa

Kuvaus

Voimakkaan yrttimetsän ja kuusen tuoksuinen timjamin ja rosmariinin sekoitus. Vihertävässä luomusaippuassa on unikonsiemeniä. Pakkauksessa on jäniksen kuva ja saippuassa käpälänjälki.

 

INCI: Sodium olivate*** , aqua, butyrospermum parkii***, sodium cocoate***, cera flava*, rosmarinus officinalis*** **,thymus vulgaris*** **, CI77007, papaver somniferum, tocopherol

*** Luomu EU:n sertifioima raaka-aine

** Luonnon eteerinen öljy

*  Tuotettu Suomessa

 

FSC-sertifioitu

 

Valmistuttaja Aamumaa Oy, Espoo Finland, Made in Sweden

Aamumaa

Vuonna 2009 Kristiina Lönnrothin perustama Aamumaa-sarja viestii tuotteiden kautta ympäristönsuojelusta ja luonnon kauneudesta. Aamumaan hellävaraisiin ja käsintehtyihin luomusaippuoihin käytetään Suomen luonnon antimia ja jokainen saippua valmistetaan ekologisista raaka-aineista. Luomusaippuaa koristaa uhanalaisen eläimen tai linnun jalanjälki.

Luonnonläheisyys ja ekologisuus ovat tärkeitä arvoja. Saippuoiden valmistusaineet ja -menetelmät ovat ekologisia, joiden lisäksi Aamumaan käyttämä sähkö on eko-energiaa. Työtilojen ja välineiden puhdistus hoidetaan ympäristöystävällisillä puhdistusaineilla ja pakkauksilla on FSC-sertifikaatti. Oliiviöljyt on tuotettu EU:n luomusäädösten mukaisesti ja ne on myös tarkastusnumeroitu. Aamumaa on Pro Luonnonkosmetiikka ry:n jäsen.

Luomuoliiviöljypohjaiset, hiukan kookosöljyä, Sheavoita ja mehiläisvahaa sisältävät saippuat soveltuvat kasvo-, käsi-, ja vartalosaippuaksi. Tuotteiden värit ovat luonnon mineraalipigmenttiä ja tuoksut aitoja eteerisiä öljyjä. Säilöntäaineena toimii E-vitamiini ja rosmariiniuute.

Aamumaa herättää ajatuksia siitä, miten jokainen omilla valinnoillaan voi vaikuttaa luonnon hyvinvointiin.