Aamumaa

Aamumaa Metsäjäniksen käpälänjälki -Metsä/Yrtit Luomusaippua 85g

14,00 

Voimakkaan yrttimetsän ja kuusen tuoksuinen timjamin ja rosmariinin sekoitus.

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Voimakkaan yrttimetsän ja kuusen tuoksuinen timjamin ja rosmariinin sekoitus. Vihertävässä luomusaippuassa on unikonsiemeniä. Pakkauksessa on jäniksen kuva ja saippuassa käpälänjälki.

 

INCI: Sodium olivate*** , aqua, butyrospermum parkii***, sodium cocoate***, cera flava*, rosmarinus officinalis*** **,thymus vulgaris*** **, CI77007, papaver somniferum, tocopherol

*** Luomu EU:n sertifioima raaka-aine

** Luonnon eteerinen öljy

*  Tuotettu Suomessa

 

FSC-sertifioitu

 

Valmistuttaja Aamumaa Oy, Espoo Finland, Made in Sweden

Aamumaa

Vuonna 2009 Kristiina Lönnrothin perustama Aamumaa-sarja viestii tuotteiden kautta ympäristönsuojelusta ja luonnon kauneudesta. Aamumaan hellävaraisiin ja käsintehtyihin luomusaippuoihin käytetään Suomen luonnon antimia ja jokainen saippua valmistetaan ekologisista raaka-aineista. Luomusaippuaa koristaa uhanalaisen eläimen tai linnun jalanjälki.

Luonnonläheisyys ja ekologisuus ovat tärkeitä arvoja. Saippuoiden valmistusaineet ja -menetelmät ovat ekologisia, joiden lisäksi Aamumaan käyttämä sähkö on eko-energiaa. Työtilojen ja välineiden puhdistus hoidetaan ympäristöystävällisillä puhdistusaineilla ja pakkauksilla on FSC-sertifikaatti. Oliiviöljyt on tuotettu EU:n luomusäädösten mukaisesti ja ne on myös tarkastusnumeroitu. Aamumaa on Pro Luonnonkosmetiikka ry:n jäsen.

Luomuoliiviöljypohjaiset, hiukan kookosöljyä, Sheavoita ja mehiläisvahaa sisältävät saippuat soveltuvat kasvo-, käsi-, ja vartalosaippuaksi. Tuotteiden värit ovat luonnon mineraalipigmenttiä ja tuoksut aitoja eteerisiä öljyjä. Säilöntäaineena toimii E-vitamiini ja rosmariiniuute.

Aamumaa herättää ajatuksia siitä, miten jokainen omilla valinnoillaan voi vaikuttaa luonnon hyvinvointiin.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.