Aamumaa

Aamumaa Pihkavoide 50ml

23,60 

Pihkavoide sisältää Lapin kuusen pihkaa ja se on antiseptinen, hoitava ja ihoa uusiva voide.

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Pihkavoide sisältää Lapin kuusen pihkaa. Se on antiseptinen, hoitava ja ihoa uusiva voide. Pihkaa on käytetty perinteisesti haavaumien ja ihoinfektioiden hoitoon.

Tuotteet valmistetaam pienissä erissä, jolloin varmistetaan, että asiakas saa aina tuoreen tuotteen.

Säilytetään viileässä.

 

INCI: butyrospermum parkii*, cocos nucifera*, pikes babies resin, vaccinia myrtillus seed oil, tocopherol

*  Luomu raaka-aine

 

Valmistuttaja: Aamumaa Oy, Espoo Finland, made in Sweden

Aamumaa

Vuonna 2009 Kristiina Lönnrothin perustama Aamumaa-sarja viestii tuotteiden kautta ympäristönsuojelusta ja luonnon kauneudesta. Aamumaan hellävaraisiin ja käsintehtyihin luomusaippuoihin käytetään Suomen luonnon antimia ja jokainen saippua valmistetaan ekologisista raaka-aineista. Luomusaippuaa koristaa uhanalaisen eläimen tai linnun jalanjälki.

Luonnonläheisyys ja ekologisuus ovat tärkeitä arvoja. Saippuoiden valmistusaineet ja -menetelmät ovat ekologisia, joiden lisäksi Aamumaan käyttämä sähkö on eko-energiaa. Työtilojen ja välineiden puhdistus hoidetaan ympäristöystävällisillä puhdistusaineilla ja pakkauksilla on FSC-sertifikaatti. Oliiviöljyt on tuotettu EU:n luomusäädösten mukaisesti ja ne on myös tarkastusnumeroitu. Aamumaa on Pro Luonnonkosmetiikka ry:n jäsen.

Luomuoliiviöljypohjaiset, hiukan kookosöljyä, Sheavoita ja mehiläisvahaa sisältävät saippuat soveltuvat kasvo-, käsi-, ja vartalosaippuaksi. Tuotteiden värit ovat luonnon mineraalipigmenttiä ja tuoksut aitoja eteerisiä öljyjä. Säilöntäaineena toimii E-vitamiini ja rosmariiniuute.

Aamumaa herättää ajatuksia siitä, miten jokainen omilla valinnoillaan voi vaikuttaa luonnon hyvinvointiin.