Aamumaa

Aamumaa Ruusu -Luomusaippua 85g (A4)

14,00 

Ruusun tuoksuinen vaalea luomusaippua, joka sisältää ruusun eteeristä öljyä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6438315272678 Osastot: , , , , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ruusun tuoksuinen vaalea luomusaippua, joka sisältää ruusun eteeristä öljyä. Pakkauksessa ja saippuassa on ruusun kuva.

 

INCI: Sodium olivate ***, Aqua, Butyrosperum parchi butter ***, Sodium Cocoate, Salt of Coconut Oil***, Cera Flava *, Rosmarinus Officinalis Oil ***  **, Rosa Damascena Essential Oil **, Tocopherol Vitamin E

*** Luomu EU:n sertifioima raaka-aine

** Luonnon eteerinen öljy

* Tuotettu Suomessa

 

FSC-sertifioitu

 

Valmistuttaja: Aamumaa oy, Espoo Finland, Made in Sweden

Aamumaa

Vuonna 2009 Kristiina Lönnrothin perustama Aamumaa-sarja viestii tuotteiden kautta ympäristönsuojelusta ja luonnon kauneudesta. Aamumaan hellävaraisiin ja käsintehtyihin luomusaippuoihin käytetään Suomen luonnon antimia ja jokainen saippua valmistetaan ekologisista raaka-aineista. Luomusaippuaa koristaa uhanalaisen eläimen tai linnun jalanjälki.

Luonnonläheisyys ja ekologisuus ovat tärkeitä arvoja. Saippuoiden valmistusaineet ja -menetelmät ovat ekologisia, joiden lisäksi Aamumaan käyttämä sähkö on eko-energiaa. Työtilojen ja välineiden puhdistus hoidetaan ympäristöystävällisillä puhdistusaineilla ja pakkauksilla on FSC-sertifikaatti. Oliiviöljyt on tuotettu EU:n luomusäädösten mukaisesti ja ne on myös tarkastusnumeroitu. Aamumaa on Pro Luonnonkosmetiikka ry:n jäsen.

Luomuoliiviöljypohjaiset, hiukan kookosöljyä, Sheavoita ja mehiläisvahaa sisältävät saippuat soveltuvat kasvo-, käsi-, ja vartalosaippuaksi. Tuotteiden värit ovat luonnon mineraalipigmenttiä ja tuoksut aitoja eteerisiä öljyjä. Säilöntäaineena toimii E-vitamiini ja rosmariiniuute.

Aamumaa herättää ajatuksia siitä, miten jokainen omilla valinnoillaan voi vaikuttaa luonnon hyvinvointiin.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.