Ale!
Anumati Naturals

Anumati Naturals: Vividness Essence Face Mask 50ml (KESTO 2/2021)

49,35  42,20 

Ihoa kosteuttava ja kirkastava kasvonaamio aikuiselle iholle.

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6430066770212 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tehokkaasti kosteuttava ja kirkastava kasvonaamio stressaantuneelle aikuiselle iholle. Tuotteen sisältämä pakuri on tehokas antioksidantti, joka suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta. Täyteläinen voidekoostumus ravitsee ja pehmentää ihoa. Pakkauskoko 50ml.

Käyttöohje:
Levitä naamio puhdistetulle iholle ja anna vaikuttaa noin 15-20min. Huuhdo haalealla vedellä ja levitä tämän jälkeen ihotyypin mukaiset hoitotuotteet. Naamiota olisi hyvä käyttää 1-2 kertaa viikossa.

INCI: Aqua,Prunus Amygdalus (Sweet Almond) Oil*, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Rosa Canina Seed (Rosehip) Oil*, Matricaria Recutita* (Chamomile), Butyrospermum Parkii Butter* (Shea Nut), Alchemilla Vulgaris* (Lady Mantle), Inonotus Obliquus (Chaga Mushroom) Extract*, Vaccinium Corymbosum (Blueberry) Leaf*, Ribes Nigrum (Blackcurrant) Leaf*, Benzyl Alcohol, Dehydro Acetic Acid, Sorbic Acid, Benzoic Acid, Xantan Gum, Ribes Nigrum (Blackcurrant) Extract*.

* 100% luonnollinen, 93,5% luomu & luonnossa esiintyvä

Anumati Naturals

Anumati Naturals on ainutlaatuista suomalaista luomukosmetiikkaa. Tuotteet sisältävät vain mitä puhtaimpia ja ihoa hellivimpiä raaka-aineita. Kaikilla tuotteilla on MadeSafe-sertifikaatti, joka takaa kaikkien raaka-aineiden täysin luonnollisen alkuperän sekä sen että ne ovat turvallisia niin ihmisille kuin koko ekosysteemille.

Tuotteisiin ei ole lisätty ylimääräisiä täyteaineita vaan niistä löydät erittäin korkean määrän erilaisia aktiivi-ainesosia. Tuoksumaailma kuvastaa hyvin Suomen luontoa ja on miellyttävän mieto.

Anumati Naturals on ammatti ihonhoitosarja joka perustuu fytoterapiaan. Sarja on luotu suomalaisen luonnon ja kansanperinteiden inspiroimana. Anumati Naturalsin filosofia on luoda tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka pohjautuvat luonnostamme ja maaperästämme löytyviin ainesosiin. Tuotteissa on pyritty hyödyntämään aina koko kasvi juurista kukkiin. Anumati Naturals suosii luonnossa villisti kasvavia kasveja sekä luomutuotettuja raaka-aineita. Näin saadaan parhaat vaikutukset ihon toimintojen tasapainoittamiseen sekä hoitamiseen.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.