Anumati Naturals

Anumati Naturals: Greendes Luonnollinen Käsihuuhde 100ml

16,90 

Luonnollinen hoitava käsihuuhde.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6430066779604 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Luonnollinen käsihuuhde tuhoaa bakteereja, homeita ja hiivoja. Sisältää mm. desinfioivaa etanolia ja puhdistusta vahvistavaa katajaa. Pakkauskoko 100ml.

Käyttöohje:
Suihkuta laimentamattomana kuiviin käsiin ja hiero huolellisesti myös sormenväleihin ja sormenpäihin.

INCI: Alcohol denat*, Aqua, Glycerin*, Juniperus Communis Berry Distillate Water*, Aloe Barbadensis Leaf Distillate Water*, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil.

Anumati Naturals

Anumati Naturals on ainutlaatuista suomalaista luomukosmetiikkaa. Tuotteet sisältävät vain mitä puhtaimpia ja ihoa hellivimpiä raaka-aineita. Kaikilla tuotteilla on MadeSafe-sertifikaatti, joka takaa kaikkien raaka-aineiden täysin luonnollisen alkuperän sekä sen että ne ovat turvallisia niin ihmisille kuin koko ekosysteemille.

Tuotteisiin ei ole lisätty ylimääräisiä täyteaineita vaan niistä löydät erittäin korkean määrän erilaisia aktiivi-ainesosia. Tuoksumaailma kuvastaa hyvin Suomen luontoa ja on miellyttävän mieto.

Anumati Naturals on ammatti ihonhoitosarja joka perustuu fytoterapiaan. Sarja on luotu suomalaisen luonnon ja kansanperinteiden inspiroimana. Anumati Naturalsin filosofia on luoda tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka pohjautuvat luonnostamme ja maaperästämme löytyviin ainesosiin. Tuotteissa on pyritty hyödyntämään aina koko kasvi juurista kukkiin. Anumati Naturals suosii luonnossa villisti kasvavia kasveja sekä luomutuotettuja raaka-aineita. Näin saadaan parhaat vaikutukset ihon toimintojen tasapainoittamiseen sekä hoitamiseen.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.