Ale!
Anumati Naturals

Anumati Naturals: Talviomena Balm 50ml & Luumun Kukka Suihkusaippua 100ml

49,00  24,50 

Kosteuttava voide & suihkusaippua.

Varastossa

Kuvaus

Talviomena Balm, 50ml

Ihoa hoitava ja tehokkaasti rauhoittava koko perheelle sopiva voide. Voidaan käyttää kaikille ihotyypeille. Ihanteellinen kuiville ihoa-alueille kuten esim.  huulille, käsille, kyynärpäille ja kantapäille.

Käyttöohje:
Ota pieni määrä tuotetta ja levitä kuiville ihoalueille kevyesti hieroen.

INCI: Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Rosa Canina Fruit (Rosehip) Oil*, Purys Malus (Apple) Seed Oil*, Camellia Japonica Seed (Tsubaki) Oil*, Prunus Domestica (Plum) Fruit Extract, Purys Malus (Apple) Fruit Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol.
100% Luonnollinen, 97,5% Luomu ja luonnossa kasvanutta.

Luumun Kukka Suihkusaippua, 100ml

Ihoa rauhoittava ja kosteuttava suihkusaippua.

Käyttöohje:
Hiero saippuaa kostealle vartaloniholle ja huuhtele.

INCI: Aqua, Cocoamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Glutamate, Citrus Sinensis (Orange) Hydrosol Water*, Melissa Officinalis (Melissa) Water*, Santalum Album (Sandalwood) Hydrosol Water*, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Prunus Domestica Fruit Extract, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum.
*100% Luonnollinen, 97,5% Luomu & 84% luonnossa kasvanut.

Anumati Naturals

Anumati Naturals on ainutlaatuista suomalaista luomukosmetiikkaa. Tuotteet sisältävät vain mitä puhtaimpia ja ihoa hellivimpiä raaka-aineita. Kaikilla tuotteilla on MadeSafe-sertifikaatti, joka takaa kaikkien raaka-aineiden täysin luonnollisen alkuperän sekä sen että ne ovat turvallisia niin ihmisille kuin koko ekosysteemille.

Tuotteisiin ei ole lisätty ylimääräisiä täyteaineita vaan niistä löydät erittäin korkean määrän erilaisia aktiivi-ainesosia. Tuoksumaailma kuvastaa hyvin Suomen luontoa ja on miellyttävän mieto.

Anumati Naturals on ammatti ihonhoitosarja joka perustuu fytoterapiaan. Sarja on luotu suomalaisen luonnon ja kansanperinteiden inspiroimana. Anumati Naturalsin filosofia on luoda tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka pohjautuvat luonnostamme ja maaperästämme löytyviin ainesosiin. Tuotteissa on pyritty hyödyntämään aina koko kasvi juurista kukkiin. Anumati Naturals suosii luonnossa villisti kasvavia kasveja sekä luomutuotettuja raaka-aineita. Näin saadaan parhaat vaikutukset ihon toimintojen tasapainoittamiseen sekä hoitamiseen.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.