Attitude

Attitude: Astianpesuaine Green Apple & Basil 700ml

5,65 

Raikas vihreän omenan ja basilikan tuoksuinen käsitiskiaine.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 626232431742 Osastot: , ,

Kuvaus

Raikas vihreän omenan ja basilikan tuoksuinen käsitiskiaine, vain käsitiskiin. Hypoallergeenisesti testattu. Annostele tuotetta 15 ml kuuman veteen normaalikokoiseen pesualtaaseen. Huuhtele puhtaalla vedellä.

Ainesosaluettelo: Sodium coco sulfate (<5%), lauryl glucoside (<5%) Muut ainesosat: vesi, sodium chloride, sodium gluconate, sodium citrate, saponins, thriethyl citrate, gamma-undercalatoctone (sweet fruit), generanyl acetate (herbal), 3-hexenol (green leaves)

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Valmistetty Kanadassa

Lisätiedot

Paino 0.78 kg
Mitat 6 × 10 × 24 cm

Attitude

Kanadassa valmistetun ja ekologisesti sertifioidun sekä hiilidioksidineutraaleja pesu-ja kodinpuhdistusaineita valmistavan Attitude- sarjan tuotteiden perusidea on ”Ei huolta raaka-aineista”. Eli käyttämällä Attitude- tuotteita ei tarvitse huolehtia siitä onko kaikki tuotteen raaka-aineet turvallisia. Attituden tuotteet ovat vegaanisia ja raaka-aineet luonnollisia. Tuotteet ovat myös hypoallergeenisia eli tuotteissa ei käytetä listattuja allergeeneja. Attitude tuotteiden valmistusaineet eivät koskaan sisällä mutageeneja, karsinogeenejä tai lisääntymiskykyisiä toksiineja. Tuotteissa käytetyt hajusteet perustuvat luonnollisiin raaka-aineisiin. Luonnolliset tuotteet perustuvat mineraali-ja kasvispohjaisiin lähteisiin. Ekologo-sertifiointi sertifikaatti perustuu moniosaisiin, tuotteen elinkaareen perustuviin standardeihin ja on todiste kevennetystä ympäristövaikutuksesta. Sertifikaatti on Pohjois-Amerikan arvostetuin ympäristösertifikaatti. Attitude on ympäristöä säästävä eli he minimoivat negatiiviset ympäristövaikutukset raaka-aineiden hankkimisesta. Pakkaus on HDPE-muovia, joka on helpoin muovi kierrättää.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.