ATTITUDE Dishwasher Tablets 6 x 416 g

6 kpl 416 g pakkauksia, joissa jokaisessa 26 yksittäispakattua konetiskityynyä, fosfaatiton ja klooriton.

60,95 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

6 kpl yksittäisiä 416 g pakkauksia. Yksi 416 g pakkaus sisältää 26  yksittäispakattua konetiskiainetyynyä, fosfaatiton ja klooriton. Laita yksi tyyny pesuainelokeroon ja sulje lokero. Älä avaa tai tee reikää pussiin. Käsittele tuotetta kuivin käsin.

Ärsyttävä (Xi), vakavan silmävaurion vaara. Saattaa ärsyttää ihoa. Säilytä pakkaus suljettuna kuivassa paikassa ja lasten ulottumattomissa. Varo tuotteen joutumista silmiin. Mahdolliset roiskeet huuhdeltava heti silmistä runsaalla vedellä ja mentävä lääkäriin. Jos ainetta on nielty, on hakeuduttava heti lääkärin hoitoon ja näytettävä tämä pakkaus tai etiketti.

Ensiapu: Jos ainetta on nielty, soita välittömästi myrkytystietokeskukseen tai lääkärille. Ei saa oksennuttaa. Jos ainetta on päässyt silmiin, huuhtele vedellä vähintään 15 minuutin ajan. Jos ainetta on iholla, huuhtele huolellisesti vedellä.

Ainesosat: Oxygen-based bleaching agents (sodium percarbonate) (15% – 30%),vegetable non-ionic surfactants (< 5%), enzymes (< 5%), Sodium citrate, sodium carbonate, sodium silicate.

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Valmistettu Tanskassa

Lisätiedot

Paino 3.571 kg
Mitat 20.5 × 32 × 12.5 cm

ATTITUDE Dishwasher Tablets 6 x 416 g

SKU 17059000553 Kategoria Brand: