Attitude

Attitude Baby Wipes

8,55 

72 Kosteuspyyhettä vauvojen hoitoon.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 626232170009 Osastot: , ,

Kuvaus

Pakauksessa 72 kpl luonnollisia, kasviperäisiä ainesosia sisältäviä ja 100% biohajoavia vauvan herkälle iholle suunniteltua kosteuspyyhettä. Pakkaus on kätevä ja se on helppo ottaa mukaan vauvanhoitolaukkuun. Säilytä huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa.

Ainesosat: Aqua, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Glycerin, Sodium Cocoamphoacetate, chamomile recutita (matricaria) Flower Extract, Citric Acid. Pyyhkeessä käytetty materiaali on 100 % selluloosakuitua.

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Valmistettu Meksikossa

Lisätiedot

Paino 0.350 kg
Mitat 8.5 × 17 × 5.5 cm

Attitude

Kanadassa valmistetun ja ekologisesti sertifioidun sekä hiilidioksidineutraaleja pesu-ja kodinpuhdistusaineita valmistavan Attitude- sarjan tuotteiden perusidea on ”Ei huolta raaka-aineista”. Eli käyttämällä Attitude- tuotteita ei tarvitse huolehtia siitä onko kaikki tuotteen raaka-aineet turvallisia. Attituden tuotteet ovat vegaanisia ja raaka-aineet luonnollisia. Tuotteet ovat myös hypoallergeenisia eli tuotteissa ei käytetä listattuja allergeeneja. Attitude tuotteiden valmistusaineet eivät koskaan sisällä mutageeneja, karsinogeenejä tai lisääntymiskykyisiä toksiineja. Tuotteissa käytetyt hajusteet perustuvat luonnollisiin raaka-aineisiin. Luonnolliset tuotteet perustuvat mineraali-ja kasvispohjaisiin lähteisiin. Ekologo-sertifiointi sertifikaatti perustuu moniosaisiin, tuotteen elinkaareen perustuviin standardeihin ja on todiste kevennetystä ympäristövaikutuksesta. Sertifikaatti on Pohjois-Amerikan arvostetuin ympäristösertifikaatti. Attitude on ympäristöä säästävä eli he minimoivat negatiiviset ympäristövaikutukset raaka-aineiden hankkimisesta. Pakkaus on HDPE-muovia, joka on helpoin muovi kierrättää.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.