Ale!
Attitude

Attitude: Huuhteluaine tuoksuton 1L (POISTETAAN MEILTÄ, KESTO 2/2021)

9,35  5,61 

Tuoksuton pyykin huuhteluaine.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 626232321432 Osastot: , , , , ,

Kuvaus

Tuoksuton pyykin huuhteluaine on luonnollinen, ekologinen ja biohajoava. Hypoallergeenisesti testattu. Lue annosteluohjeet pullossa olevasta taulukosta. Lisää huuhteluaine pesukoneen huuhteluainelokeroon tai ammeessa olevaan huuhteluveteen. Ei saa kaataa suoraan kankaalle, jotta tahrojen syntymiseltä vältytään. Säilytä huoneenlämmössä ja pidä pois lasten ulottuvilta.

Ainesosaluettelo: Kationinen pinta-aktiivinen aine kookospähkinästä (5% – 15%), vesi (>30%).

* = johdettu luonnollisista valmistusaineista.

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

Valmistettu Kanadassa

Lisätiedot

Paino 1.095 kg
Mitat 6.5 × 12.5 × 26 cm

Attitude

Kanadassa valmistetun ja ekologisesti sertifioidun sekä hiilidioksidineutraaleja pesu-ja kodinpuhdistusaineita valmistavan Attitude- sarjan tuotteiden perusidea on ”Ei huolta raaka-aineista”. Eli käyttämällä Attitude- tuotteita ei tarvitse huolehtia siitä onko kaikki tuotteen raaka-aineet turvallisia. Attituden tuotteet ovat vegaanisia ja raaka-aineet luonnollisia. Tuotteet ovat myös hypoallergeenisia eli tuotteissa ei käytetä listattuja allergeeneja. Attitude tuotteiden valmistusaineet eivät koskaan sisällä mutageeneja, karsinogeenejä tai lisääntymiskykyisiä toksiineja. Tuotteissa käytetyt hajusteet perustuvat luonnollisiin raaka-aineisiin. Luonnolliset tuotteet perustuvat mineraali-ja kasvispohjaisiin lähteisiin. Ekologo-sertifiointi sertifikaatti perustuu moniosaisiin, tuotteen elinkaareen perustuviin standardeihin ja on todiste kevennetystä ympäristövaikutuksesta. Sertifikaatti on Pohjois-Amerikan arvostetuin ympäristösertifikaatti. Attitude on ympäristöä säästävä eli he minimoivat negatiiviset ympäristövaikutukset raaka-aineiden hankkimisesta. Pakkaus on HDPE-muovia, joka on helpoin muovi kierrättää.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.