Attitude

Attitude: Ilmanraikastaja laventeli & eukalyptus 227g

9,65 

Laventelin tuoksuinen ilmanraikastaja.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 626232552287 Osastot: , ,

Kuvaus

Luonnollisesti epämiellyttäviä hajuja poistava laventelin tuoksuinen ilmanraikastaja. Aktiivihiili ja eteeriset öljyt poistavat ja imevät tehokkaasti epämiellyttäviä hajuja  mm. lemmikkieläimistä, tupakasta, ruoanlaitosta tai maalista. Tämä ilmanraikastaja toimii 37 neliömetrin kokoisella alueella.

Käyttö: Avaa muovinen kansi ja poista foliosinetti. Laita kansi takaisin paikoilleen.

Ainesosaluettelo: Vesi, aktiivihiili, natriumstearaatti, eteeriset öljyt.
HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.
Valmistettu Kanadassa

Lisätiedot

Paino 0.290 kg
Mitat 10.5 × 10.5 × 5 cm

Attitude

Kanadassa valmistetun ja ekologisesti sertifioidun sekä hiilidioksidineutraaleja pesu-ja kodinpuhdistusaineita valmistavan Attitude- sarjan tuotteiden perusidea on ”Ei huolta raaka-aineista”. Eli käyttämällä Attitude- tuotteita ei tarvitse huolehtia siitä onko kaikki tuotteen raaka-aineet turvallisia. Attituden tuotteet ovat vegaanisia ja raaka-aineet luonnollisia. Tuotteet ovat myös hypoallergeenisia eli tuotteissa ei käytetä listattuja allergeeneja. Attitude tuotteiden valmistusaineet eivät koskaan sisällä mutageeneja, karsinogeenejä tai lisääntymiskykyisiä toksiineja. Tuotteissa käytetyt hajusteet perustuvat luonnollisiin raaka-aineisiin. Luonnolliset tuotteet perustuvat mineraali-ja kasvispohjaisiin lähteisiin. Ekologo-sertifiointi sertifikaatti perustuu moniosaisiin, tuotteen elinkaareen perustuviin standardeihin ja on todiste kevennetystä ympäristövaikutuksesta. Sertifikaatti on Pohjois-Amerikan arvostetuin ympäristösertifikaatti. Attitude on ympäristöä säästävä eli he minimoivat negatiiviset ympäristövaikutukset raaka-aineiden hankkimisesta. Pakkaus on HDPE-muovia, joka on helpoin muovi kierrättää.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.