Attitude

Attitude: Käsisaippua Baby 295 ml

8,05 

Hajusteeton vaahtoava käsisaippua lapsille.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 626232440096 Osastot: , , ,

Kuvaus

Hajusteeton vaahtoava käsisaippua lapsille. Pumppaa saippuaa käsille, vaahdota kunnolla ja huuhtele kädet lämpimällä vedellä.

Ainesosaluettelo: Aqua/water/eau, sodium coco-sulfate, coco-glucoside, decyl glucoside, glycerin, glyceryl oleate, citric acid, sodium gluconate, sodium benzoate, potassium sorbate*.

* = johdettu luonnollisista valmistusaineista.

Lisätiedot

Paino 0.362 kg
Mitat 6 × 8.5 × 16.5 cm

Attitude

Kanadassa valmistetun ja ekologisesti sertifioidun sekä hiilidioksidineutraaleja pesu-ja kodinpuhdistusaineita valmistavan Attitude- sarjan tuotteiden perusidea on ”Ei huolta raaka-aineista”. Eli käyttämällä Attitude- tuotteita ei tarvitse huolehtia siitä onko kaikki tuotteen raaka-aineet turvallisia. Attituden tuotteet ovat vegaanisia ja raaka-aineet luonnollisia. Tuotteet ovat myös hypoallergeenisia eli tuotteissa ei käytetä listattuja allergeeneja. Attitude tuotteiden valmistusaineet eivät koskaan sisällä mutageeneja, karsinogeenejä tai lisääntymiskykyisiä toksiineja. Tuotteissa käytetyt hajusteet perustuvat luonnollisiin raaka-aineisiin. Luonnolliset tuotteet perustuvat mineraali-ja kasvispohjaisiin lähteisiin. Ekologo-sertifiointi sertifikaatti perustuu moniosaisiin, tuotteen elinkaareen perustuviin standardeihin ja on todiste kevennetystä ympäristövaikutuksesta. Sertifikaatti on Pohjois-Amerikan arvostetuin ympäristösertifikaatti. Attitude on ympäristöä säästävä eli he minimoivat negatiiviset ympäristövaikutukset raaka-aineiden hankkimisesta. Pakkaus on HDPE-muovia, joka on helpoin muovi kierrättää.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.