Attitude

Attitude: Lattiapinnat 1,04L

6,65 

Raikas teepuun ja limen tuoksuinen lattianpesuaine puu- ja kaakelipinnoille.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 626232305104 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Raikas teepuun ja limen tuoksuinen lattianpesuaine puu- ja kaakelipinnoille. Tuotetta voi käyttää myös wc-pöntön puhdistamiseen ja vaikeisiin tahroihin eri pinnoilla. Ei lasten ulottuville.

Käyttö:

  • Lattioiden ja erilaisten pintojen puhdistus: Sekoita lämpimään veteen 60 ml pesuainetta 4 litraa kohti. Pese lattia, ei tarvitse huuhdella.
  • Pinttynyt lika: Kaada pesuainetta laimentamattomana suoraan likaantuneelle alueelle tai sienelle. Pyyhi alue ja huuhtele.
  • Wc-altaan puhdistus: Kaada pesuainetta suoraan altaaseen, harjaa ja huuhtele.
  • Pintakäsitelty puu: Käytä laimennettuna.

Ainesosaluettelo: Caprylyl glucoside (<5%), myristyl glucoside (<5%), sodium gluconate (<5%), sodium iminodisuccinate (<5%), tuoksu* (<5%), Vesi (>30%).

* = johdettu luonnollisista valmistusaineista.

Valmistettu Kanadassa

Lisätiedot

Paino 1.102 kg
Mitat 7.5 × 12.5 × 23 cm

Attitude

Kanadassa valmistetun ja ekologisesti sertifioidun sekä hiilidioksidineutraaleja pesu-ja kodinpuhdistusaineita valmistavan Attitude- sarjan tuotteiden perusidea on ”Ei huolta raaka-aineista”. Eli käyttämällä Attitude- tuotteita ei tarvitse huolehtia siitä onko kaikki tuotteen raaka-aineet turvallisia. Attituden tuotteet ovat vegaanisia ja raaka-aineet luonnollisia. Tuotteet ovat myös hypoallergeenisia eli tuotteissa ei käytetä listattuja allergeeneja. Attitude tuotteiden valmistusaineet eivät koskaan sisällä mutageeneja, karsinogeenejä tai lisääntymiskykyisiä toksiineja. Tuotteissa käytetyt hajusteet perustuvat luonnollisiin raaka-aineisiin. Luonnolliset tuotteet perustuvat mineraali-ja kasvispohjaisiin lähteisiin. Ekologo-sertifiointi sertifikaatti perustuu moniosaisiin, tuotteen elinkaareen perustuviin standardeihin ja on todiste kevennetystä ympäristövaikutuksesta. Sertifikaatti on Pohjois-Amerikan arvostetuin ympäristösertifikaatti. Attitude on ympäristöä säästävä eli he minimoivat negatiiviset ympäristövaikutukset raaka-aineiden hankkimisesta. Pakkaus on HDPE-muovia, joka on helpoin muovi kierrättää.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.