Attitude

Attitude: Päivittäinen suihkun puhdistus 800ml

6,65 

Raikas sitruksen tuoksuinen kylpyhuoneen pesuaine päivittäiseen käyttöön.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 626232303803 626232403800 Osastot: , , ,

Kuvaus

Raikas sitruksen tuoksuinen suihkutilojen puhdistussuihke päivittäiseen käyttöön. Suihke on suunniteltu poistamaan saippuan jäämät ja lika suihkutilojen seinistä ilman hankaamista.

Käyttö: Suihkuta päivittäin kaikille märille pinnoille ja jätä vaikuttamaan. Puhdistussuihke on suunniteltu poistamaan ja estämään saippuajäämien syntymistä niin, että tuotetta ei huuhdella tai pyyhitä pois suihkuttamisen jälkeen. Mikäli suihkutilat ovat erittäin likaiset, tulokset näkyvät 3-4 viikossa tai vaihtoehtoisesti voi pyyhkiä pinnat sumutuksen jälkeen ensimmäisellä käyttökerralla. Suihkuta tuotetta kevyesti pieni määrä suihkuseinään tai suihkukaapin pinnoille jokaisen suihkussa käynnin jälkeen. Halutessasi voit pyyhkiä ylimääräisen aineen pois kuivauslastalla.

Ainesosaluettelo: <5% anionisia pinta-aineita (caprylyl glucoside, myristyl glucoside) Muut ainesosat: vesi, sodium gluconate, propanediol, saponins, terpineol (citrus), decanal (citrus), allyl caporate (makea hedelmä)

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.
Valmistettu Kanadassa

Lisätiedot

Paino 0.886 kg
Mitat 8.5 × 9.5 × 24.5 cm

Attitude

Kanadassa valmistetun ja ekologisesti sertifioidun sekä hiilidioksidineutraaleja pesu-ja kodinpuhdistusaineita valmistavan Attitude- sarjan tuotteiden perusidea on ”Ei huolta raaka-aineista”. Eli käyttämällä Attitude- tuotteita ei tarvitse huolehtia siitä onko kaikki tuotteen raaka-aineet turvallisia. Attituden tuotteet ovat vegaanisia ja raaka-aineet luonnollisia. Tuotteet ovat myös hypoallergeenisia eli tuotteissa ei käytetä listattuja allergeeneja. Attitude tuotteiden valmistusaineet eivät koskaan sisällä mutageeneja, karsinogeenejä tai lisääntymiskykyisiä toksiineja. Tuotteissa käytetyt hajusteet perustuvat luonnollisiin raaka-aineisiin. Luonnolliset tuotteet perustuvat mineraali-ja kasvispohjaisiin lähteisiin. Ekologo-sertifiointi sertifikaatti perustuu moniosaisiin, tuotteen elinkaareen perustuviin standardeihin ja on todiste kevennetystä ympäristövaikutuksesta. Sertifikaatti on Pohjois-Amerikan arvostetuin ympäristösertifikaatti. Attitude on ympäristöä säästävä eli he minimoivat negatiiviset ympäristövaikutukset raaka-aineiden hankkimisesta. Pakkaus on HDPE-muovia, joka on helpoin muovi kierrättää.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.