-15%

ATTITUDE Daily Shower & Tile Cleaner Citrus Zest 800 ml

Raikas sitruksen tuoksuinen kylpyhuoneen pesuaine päivittäiseen käyttöön.

5,65 

Varastossa

Kuvaus

Raikas sitruksen tuoksuinen suihkutilojen puhdistussuihke päivittäiseen käyttöön. Suihke on suunniteltu poistamaan saippuan jäämät ja lika suihkutilojen seinistä ilman hankaamista. Pakkauskoko 800 ml.

Käyttö: Suihkuta päivittäin kaikille märille pinnoille ja jätä vaikuttamaan. Puhdistussuihke on suunniteltu poistamaan ja estämään saippuajäämien syntymistä niin, että tuotetta ei huuhdella tai pyyhitä pois suihkuttamisen jälkeen. Mikäli suihkutilat ovat erittäin likaiset, tulokset näkyvät 3-4 viikossa tai vaihtoehtoisesti voi pyyhkiä pinnat sumutuksen jälkeen ensimmäisellä käyttökerralla. Suihkuta tuotetta kevyesti pieni määrä suihkuseinään tai suihkukaapin pinnoille jokaisen suihkussa käynnin jälkeen. Halutessasi voit pyyhkiä ylimääräisen aineen pois kuivauslastalla.

Ainesosaluettelo: <5% anionisia pinta-aineita (caprylyl glucoside, myristyl glucoside) Muut ainesosat: vesi, sodium gluconate, propanediol, saponins, terpineol (citrus), decanal (citrus), allyl caporate (makea hedelmä)

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.
Valmistettu Kanadassa

Lisätiedot

Paino 0.886 kg
Mitat 8.5 × 9.5 × 24.5 cm

ATTITUDE Daily Shower & Tile Cleaner Citrus Zest 800 ml

SKU 626232303803 626232403800 Kategoriat , , Brand: