Attitude

Attitude: Pyykinpesuaine Pear Nectar 1,05L

18,15 

Raikas, makeahko päärynän tuoksuinen pyykinpesuaine.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 626232320381 Osastot: , ,

Kuvaus

Raikas, makeahko päärynän tuoksuinen luonnollinen, ekologinen ja biohajoava pyykinpesuaine. Katso annosteluohjeet pullossa olevasta taulukosta. Puhdista vaikeat tahrat kaatamalla pieni määrä pesuainetta suoraan tahraan ja hankaa tai anna liota ennen pesemistä. Tarkasta aina tuotetiedot erikoisohjeiden varalta. Ei lasten ulottuville.

Ainesosaluettelo: Anioninen pinta-aktiivinen aine kookospähkinästä (5% – 15%), ioniton pinta-aktiivinen aine maissista ja kookospähkinästä (5% – 15%), sodium citrate (natriumsitraatti) (<5 %), sodium gluconate (natriumglukonaatti, emulgaattori) (<5 %), tuoksu* (<5 %), vesi (>30 %).

* = johdettu luonnollisista valmistusaineista

Valmistettu Kanadassa

Lisätiedot

Paino 1.146 kg
Mitat 7 × 12.5 × 26 cm

Attitude

Kanadassa valmistetun ja ekologisesti sertifioidun sekä hiilidioksidineutraaleja pesu-ja kodinpuhdistusaineita valmistavan Attitude- sarjan tuotteiden perusidea on ”Ei huolta raaka-aineista”. Eli käyttämällä Attitude- tuotteita ei tarvitse huolehtia siitä onko kaikki tuotteen raaka-aineet turvallisia. Attituden tuotteet ovat vegaanisia ja raaka-aineet luonnollisia. Tuotteet ovat myös hypoallergeenisia eli tuotteissa ei käytetä listattuja allergeeneja. Attitude tuotteiden valmistusaineet eivät koskaan sisällä mutageeneja, karsinogeenejä tai lisääntymiskykyisiä toksiineja. Tuotteissa käytetyt hajusteet perustuvat luonnollisiin raaka-aineisiin. Luonnolliset tuotteet perustuvat mineraali-ja kasvispohjaisiin lähteisiin. Ekologo-sertifiointi sertifikaatti perustuu moniosaisiin, tuotteen elinkaareen perustuviin standardeihin ja on todiste kevennetystä ympäristövaikutuksesta. Sertifikaatti on Pohjois-Amerikan arvostetuin ympäristösertifikaatti. Attitude on ympäristöä säästävä eli he minimoivat negatiiviset ympäristövaikutukset raaka-aineiden hankkimisesta. Pakkaus on HDPE-muovia, joka on helpoin muovi kierrättää.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.