Attitude

Attitude: Pyykinpesuaine tuoksuton 1,05L

18,15 

Tuoksuton, luonnollinen pyykinpesuaine.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 626232320336 Osastot: , ,

Kuvaus

Tuoksuton,  luonnollinen, ekologinen ja biohajoava pyykinpesuaine. Katso annosteluohjeet pullossa olevasta taulukosta. Puhdista vaikeat tahrat kaatamalla pieni määrä pesuainetta suoraan tahraan ja hankaa tai anna liota ennen pesemistä. Tarkasta aina tuotetiedot erikoisohjeiden varalta. Ei lasten ulottuville.

Ainesosaluettelo: 5%-15% anioniset pinta-aktiivisia aineita (sodium coco-sulfate), 5%-15% anionisia pinta-aineita (lauryl glucoside) Muut ainesosat: vesi, sodium citrate, sodium gluconate, glycerin, camellia sinensis (green tea) leaf extract.

Valmistettu Kanadassa

Lisätiedot

Paino 1.160 kg
Mitat 7 × 12.5 × 26 cm

Attitude

Kanadassa valmistetun ja ekologisesti sertifioidun sekä hiilidioksidineutraaleja pesu-ja kodinpuhdistusaineita valmistavan Attitude- sarjan tuotteiden perusidea on ”Ei huolta raaka-aineista”. Eli käyttämällä Attitude- tuotteita ei tarvitse huolehtia siitä onko kaikki tuotteen raaka-aineet turvallisia. Attituden tuotteet ovat vegaanisia ja raaka-aineet luonnollisia. Tuotteet ovat myös hypoallergeenisia eli tuotteissa ei käytetä listattuja allergeeneja. Attitude tuotteiden valmistusaineet eivät koskaan sisällä mutageeneja, karsinogeenejä tai lisääntymiskykyisiä toksiineja. Tuotteissa käytetyt hajusteet perustuvat luonnollisiin raaka-aineisiin. Luonnolliset tuotteet perustuvat mineraali-ja kasvispohjaisiin lähteisiin. Ekologo-sertifiointi sertifikaatti perustuu moniosaisiin, tuotteen elinkaareen perustuviin standardeihin ja on todiste kevennetystä ympäristövaikutuksesta. Sertifikaatti on Pohjois-Amerikan arvostetuin ympäristösertifikaatti. Attitude on ympäristöä säästävä eli he minimoivat negatiiviset ympäristövaikutukset raaka-aineiden hankkimisesta. Pakkaus on HDPE-muovia, joka on helpoin muovi kierrättää.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.