Attitude

Attitude: Toy & Surface Cleaner 475ml

9,83 

Lapsiperheiden kodin pintojen ja lelujen puhdistusaine.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 626232401592 Osastot: , ,

Kuvaus

Hajusteeton ja hypoallerginen puhdistustuote lapsiperheiden lelujen sekä kaikkien kovien pintojen puhdistukseen. Ei tarvitse huuhdella. Pakkauskoko 475ml.

Käyttöohje:
Suihkuta ja pyyhi.

INCI: <5% anionisia pinta-aineita (caprylyl glucoside, myristyl glucoside) Muut ainesosat: Vesi, Sodium citrate, Sodium bicarbonate, Saponins.

Lisätiedot

Paino 0.556 kg
Mitat 6.5 × 9.5 × 24 cm

Attitude

Kanadassa valmistetun ja ekologisesti sertifioidun sekä hiilidioksidineutraaleja pesu-ja kodinpuhdistusaineita valmistavan Attitude- sarjan tuotteiden perusidea on ”Ei huolta raaka-aineista”. Eli käyttämällä Attitude- tuotteita ei tarvitse huolehtia siitä onko kaikki tuotteen raaka-aineet turvallisia. Attituden tuotteet ovat vegaanisia ja raaka-aineet luonnollisia. Tuotteet ovat myös hypoallergeenisia eli tuotteissa ei käytetä listattuja allergeeneja. Attitude tuotteiden valmistusaineet eivät koskaan sisällä mutageeneja, karsinogeenejä tai lisääntymiskykyisiä toksiineja. Tuotteissa käytetyt hajusteet perustuvat luonnollisiin raaka-aineisiin. Luonnolliset tuotteet perustuvat mineraali-ja kasvispohjaisiin lähteisiin. Ekologo-sertifiointi sertifikaatti perustuu moniosaisiin, tuotteen elinkaareen perustuviin standardeihin ja on todiste kevennetystä ympäristövaikutuksesta. Sertifikaatti on Pohjois-Amerikan arvostetuin ympäristösertifikaatti. Attitude on ympäristöä säästävä eli he minimoivat negatiiviset ympäristövaikutukset raaka-aineiden hankkimisesta. Pakkaus on HDPE-muovia, joka on helpoin muovi kierrättää.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.