Attitude

Attitude: Yleispuhdistusaine 800ml

6,95 

Raikas sitruksen tuoksuinen yleispuhdistusaine kaikille kodin pinnoille.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 626232301809 Osastot: , ,

Kuvaus

Raikas sitruksen tuoksuinen ekologinen ja biohajoava yleispuhdistussuihke kaikille pinnoille päivittäiseen käyttöön, myös liedelle. Sumuta pinnoille ja pyyhi. Ei tarvitse huuhdella. Kokeile ensin huomaamattomassa paikassa. Ei lasten ulottuville.

Ainesosaluettelo:  Caprylyl glucoside (< 5%), myristyl glucoside (< 5%), alcohol (< 5%), tuoksu* (< 5%), vesi (> 30%)

* = johdettu luonnollisista valmistusaineista

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.
Valmistettu Kanadassa

Lisätiedot

Paino 0.885 kg
Mitat 8.5 × 9 × 24 cm

Attitude

Kanadassa valmistetun ja ekologisesti sertifioidun sekä hiilidioksidineutraaleja pesu-ja kodinpuhdistusaineita valmistavan Attitude- sarjan tuotteiden perusidea on ”Ei huolta raaka-aineista”. Eli käyttämällä Attitude- tuotteita ei tarvitse huolehtia siitä onko kaikki tuotteen raaka-aineet turvallisia. Attituden tuotteet ovat vegaanisia ja raaka-aineet luonnollisia. Tuotteet ovat myös hypoallergeenisia eli tuotteissa ei käytetä listattuja allergeeneja. Attitude tuotteiden valmistusaineet eivät koskaan sisällä mutageeneja, karsinogeenejä tai lisääntymiskykyisiä toksiineja. Tuotteissa käytetyt hajusteet perustuvat luonnollisiin raaka-aineisiin. Luonnolliset tuotteet perustuvat mineraali-ja kasvispohjaisiin lähteisiin. Ekologo-sertifiointi sertifikaatti perustuu moniosaisiin, tuotteen elinkaareen perustuviin standardeihin ja on todiste kevennetystä ympäristövaikutuksesta. Sertifikaatti on Pohjois-Amerikan arvostetuin ympäristösertifikaatti. Attitude on ympäristöä säästävä eli he minimoivat negatiiviset ympäristövaikutukset raaka-aineiden hankkimisesta. Pakkaus on HDPE-muovia, joka on helpoin muovi kierrättää.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.