Avril

Avril: Gel D’Aloe Vera 150ml

13,90 

Kosteuttava ja rauhoittava aloe vera -geeli ihonhoitoon.

Varastossa

Kuvaus

Monipuolinen aloe vera -geeli tehokosteuttaa ja rauhoittaa tehokkaasti punoittavaa ja ärtynyttä ihoa. Aloe vera myös uudistaa ja virkistää ihoa, jättäen sen pehmeäksi ja joustavaksi. Sopii erinomaisesti myös esimerkiksi auringon polttamalle iholle. Hajusteeton. Pakkauskoko 150ml.

INCI: Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Pentylene Glycol (plant origin), Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Aqua (Water), Sodium Benzoate, Citric Acid, Glycerin, Lactic Acid, Sodium Hydroxide
*luomu

Avril

Ranskalaiselle Avril -luonnonkosmetiikkasarjalle on tärkeää tehdä edullista luonnonkosmetiikkaa, johon kaikilla olisi varaa. Laadusta ja ekologisuudesta ei kuitenkaan tingitä; tuotteet ovat tehokkaita sekä miellyttäviä käyttää, ja reilut ja riittoisat pakkauskoot vähentävät muovin käyttöä. Sarja on Ecocert -sertifioitu, eikä tuotteita testata koskaan eläimillä.
Hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset Avril -tuotteet ihastuttavat pehmeällä ja puhtaalla tuoksumaailmallaan. Kosmetiikkasarjan monipuolisesta ja laajasta valikoimasta löytyy mm. tuotteita kasvojen ja vartalon ihonhoitoon, kynsilakkoja, hygienia- sekä hiustenhoitotuotteita.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.