Ale!
Avril

Avril: Huile De Coco Bio 100ml (KESTO 11/2019)

10,90  5,45 

Puhdas luomukookosöljy on kätevässä tuubipullossa, ja sopii niin ihon- kuin hiustenhoitoonkin.

Varastossa

Kuvaus

Kylmäpuristettu luomukookosöljy hoitaa tehokkaasti kosteusköyhää ihoa. Kuivat hiusten latvat saavat hetkessä kiiltoa ja joustavuutta, kun levität niihin pienen määrän kookosöljyä. Monikäyttöinen öljy on kätevässä tuubissa.
Kookosöljy jähmettyy kiinteäksi alle 20°C, voit halutessasi laittaa tuubin lämpimään vesihauteeseen, jolloin se muuttuu juoksevaksi. Pakkauskoko 100ml.

INCI: Cocos nucifera (Coconut) oil*
*luomu

Avril

Ranskalaiselle Avril -luonnonkosmetiikkasarjalle on tärkeää tehdä edullista luonnonkosmetiikkaa, johon kaikilla olisi varaa. Laadusta ja ekologisuudesta ei kuitenkaan tingitä; tuotteet ovat tehokkaita sekä miellyttäviä käyttää, ja reilut ja riittoisat pakkauskoot vähentävät muovin käyttöä. Sarja on Ecocert -sertifioitu, eikä tuotteita testata koskaan eläimillä.
Hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset Avril -tuotteet ihastuttavat pehmeällä ja puhtaalla tuoksumaailmallaan. Kosmetiikkasarjan monipuolisesta ja laajasta valikoimasta löytyy mm. tuotteita kasvojen ja vartalon ihonhoitoon, kynsilakkoja, hygienia- sekä hiustenhoitotuotteita.