Ale!
Avril

Avril: Nail Polish Banquise N°700 7ml (POISTETAAN MEILTÄ, KESTO 11/2020)

4,95  2,97 

Kylmä, siniseen taittava valkoinen kynsilakka.

Vain 2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3662217007004 Osastot: , , , , , ,

Kuvaus

Nopeasti kuivuva kynsilakka jättää kauniin ja kiiltävän lopputuloksen, joka kestää pitkään. Lakasta on poistettu seitsemän haitallisinta, yleisesti käytettyä ainesosaa. Tukevalla, synteettisellä harjalla on helppo tehdä tarkka ja siisti lakkaus. 69% luonnollisia raaka-aineita.  Pakkauskoko 7ml.

Banquise N°700 on kylmä valkoinen, joka taittaa hieman siniseen.

INCI: Butyl acetate, ethyl acetate, nitrocellulose, isosorbide dicaprylate/caprate, adipic acid/neopentyl glycol/trimellitic anhydride copolymer, alcohol, CI 77891, stearalkonium bentonite, acetyl tributyl citrate, silica isopropyl alcohol, diacetone alcohol, benzophenone-1, n-butyl alcohol, trimethylpentanediyl dibenzoate, CI 77007, phosphoric acid, alumina, CI 19140.

Avril

Ranskalaiselle Avril -luonnonkosmetiikkasarjalle on tärkeää tehdä edullista luonnonkosmetiikkaa, johon kaikilla olisi varaa. Laadusta ja ekologisuudesta ei kuitenkaan tingitä; tuotteet ovat tehokkaita sekä miellyttäviä käyttää, ja reilut ja riittoisat pakkauskoot vähentävät muovin käyttöä. Sarja on Ecocert -sertifioitu, eikä tuotteita testata koskaan eläimillä.
Hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset Avril -tuotteet ihastuttavat pehmeällä ja puhtaalla tuoksumaailmallaan. Kosmetiikkasarjan monipuolisesta ja laajasta valikoimasta löytyy mm. tuotteita kasvojen ja vartalon ihonhoitoon, kynsilakkoja, hygienia- sekä hiustenhoitotuotteita.

Myynnissä vain verkkokaupassa.