Ale!
Beautyblender

Beautyblender: Blendercleanser solid pro -saippua 150 g (POISTETAAN MEILTÄ)

43,90  26,34 

Saippua meikkisienen puhdistukseen.

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Saippualla peset kaikki beautyblender tuotteet helposti ja nopeasti. Hiilellä rikastettu koostumus syväpuhdistaa meikkisienen tehokkaasti. Saippuan rasiassa tulee mukana musta silikoninen puhdistusmatto, helpottaa blenderin puhdistusta.

Aineasosaluettelo: Sodium Palmate, Aqua (Water), Sodium Palm Kernelate, Water, Glycerin, Sorbitol, Coconut Acid, Parfum (Fragrance), Sodium Chloride, Sodium Citrate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Maltodextrin, CI 77266.

Beautyblender

Beautyblender on vallankumouksellinen meikkisieni ja sen oheen on kehitetty erikoistuotteita. Beautyblender on veden kanssa laajentuva meikkisieni ja sen huokoinen materiaali tekee mistä tahansa meikkipohjasta täydellisen. Sieni imee itseensä vain vettä, minkä ansiosta meikkivoide pysyy sen pinnalla eikä sitä mene hukkaan.

Beautyblenderin materiaali häivyttää peittävänkin meikkipohjan ja puuterit ihoon tasaisen kauniisti. Ihon pinta jää kuulaaksi ja lähes meikittömän näköiseksi, mutta silti tasaisen sävyiseksi. Beautyblenderi soveltuu hyvin nestemäisten, voidemaisten ja puuterimaisten meikkituotteiden käyttöön. Beautyblender on lateksiton eikä sisällä hajusteita.

Myynnissä vain verkkokaupassa.