Ale!
Beautyblender

Beautyblender: Blotterazzi pro 2 kpl (POISTETAAN MEILTÄ)

22,00  13,20 

Kiillonpoistosieni.

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Meikin korjaukseen ja mattapinnan saamiseen iholle.  Tämä tuote on kuin puuteripaperi, mutta on valmistettu samasta materiaalista kuin beautyblenderin meikkisienet. Blotterazzin voi pestä ja käyttää sitä uudestaan kiillon ja ylimääräisen talin poistossa. Sieniä on peilillisessä säilytysrasiassa kaksi kappaletta.

Käyttö: Käytä tuotetta kuivana. Painele sienellä kiilto pois kasvoilta. Pese sieni hellävaraisesti jokaisen käytön jälkeen , kuivaa pyyhkeeseen ja anna kuivua ilmavasti.

Beautyblender

Beautyblender on vallankumouksellinen meikkisieni ja sen oheen on kehitetty erikoistuotteita. Beautyblender on veden kanssa laajentuva meikkisieni ja sen huokoinen materiaali tekee mistä tahansa meikkipohjasta täydellisen. Sieni imee itseensä vain vettä, minkä ansiosta meikkivoide pysyy sen pinnalla eikä sitä mene hukkaan.

Beautyblenderin materiaali häivyttää peittävänkin meikkipohjan ja puuterit ihoon tasaisen kauniisti. Ihon pinta jää kuulaaksi ja lähes meikittömän näköiseksi, mutta silti tasaisen sävyiseksi. Beautyblenderi soveltuu hyvin nestemäisten, voidemaisten ja puuterimaisten meikkituotteiden käyttöön. Beautyblender on lateksiton eikä sisällä hajusteita.

Myynnissä vain verkkokaupassa.