Ale!
Beautyblender

Beautyblender: Instaclean suihke 70 ml (POISTETAAN MEILTÄ)

17,90  10,74 

Meikkisienen puhdistussuihke.

Varastossa

Kuvaus

Suihke puhdistaa meikkisienen nopeasti ilman vettä, aerosoliton.  Tuotteen puhdistusteho perustuu sen sisältämään hiileen ja sitruunaan, jotka takaavat raikkaan ja puhtaan lopputuloksen.

Käyttö: Ravista aina ennen käyttöä. Suihkuta tuotetta suoraan meikkisieneen ja pyyhi pyyhkeeseen tai kasvopaperiin. Toista tarvittaessa. Vesipesua ei tarvita.

Ainesosaluettelo: Isododecane, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Geraniol, Limonene, Linalool.

Beautyblender

Beautyblender on vallankumouksellinen meikkisieni ja sen oheen on kehitetty erikoistuotteita. Beautyblender on veden kanssa laajentuva meikkisieni ja sen huokoinen materiaali tekee mistä tahansa meikkipohjasta täydellisen. Sieni imee itseensä vain vettä, minkä ansiosta meikkivoide pysyy sen pinnalla eikä sitä mene hukkaan.

Beautyblenderin materiaali häivyttää peittävänkin meikkipohjan ja puuterit ihoon tasaisen kauniisti. Ihon pinta jää kuulaaksi ja lähes meikittömän näköiseksi, mutta silti tasaisen sävyiseksi. Beautyblenderi soveltuu hyvin nestemäisten, voidemaisten ja puuterimaisten meikkituotteiden käyttöön. Beautyblender on lateksiton eikä sisällä hajusteita.

Myynnissä vain verkkokaupassa.