Ale!
Beautyblender

Beautyblender: Keep it.clean (POISTETAAN MEILTÄ)

19,90  11,94 

Meikkisienen puhdistukseen.

Varastossa

Kuvaus

Silikonisen puhdistusmaton avulla blenderin puhdistus on helppoa ja nopeaa. Pakkauksessa mukana myös blendercleanser solid mini- puhdistussaippua 16 g. Vienosti laventelille tuoksuva puhdistussaippua puhdistaa blenderin nopeasti ja tehokkaasti. Saippua on parabeeniton, sulfaaniton ja ftalaatiton.

Käyttö: Levitä nestemäistä blendercleanser-saippuaa meikkisieneen tai pyöräytä sitä kiinteässä saippuassa. Aseta keep.it.clean-puhdistusmatto käteesi ja hiero likaista meikkisientä mattoa vasten pyörivin, hellävaraisin liikkein. Huuhtele meikkisieni sekä puhdistusmatto huolellisesti. Toista pesu tarvittaessa.

Ainesosat: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Water, Glycerin, Coconut Acid, Titanium Dioxide (CI 77891), Palmitic Acid, Fragrance, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder.

Beautyblender

Beautyblender on vallankumouksellinen meikkisieni ja sen oheen on kehitetty erikoistuotteita. Beautyblender on veden kanssa laajentuva meikkisieni ja sen huokoinen materiaali tekee mistä tahansa meikkipohjasta täydellisen. Sieni imee itseensä vain vettä, minkä ansiosta meikkivoide pysyy sen pinnalla eikä sitä mene hukkaan.

Beautyblenderin materiaali häivyttää peittävänkin meikkipohjan ja puuterit ihoon tasaisen kauniisti. Ihon pinta jää kuulaaksi ja lähes meikittömän näköiseksi, mutta silti tasaisen sävyiseksi. Beautyblenderi soveltuu hyvin nestemäisten, voidemaisten ja puuterimaisten meikkituotteiden käyttöön. Beautyblender on lateksiton eikä sisällä hajusteita.

Myynnissä vain verkkokaupassa.