Ale!
Beautyblender

Beautyblender: Liner.designer (POISTETAAN MEILTÄ)

18,90  11,34 

Silmänrajausten tekoon avuksi.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 851610005448 Osastot: , , ,

Kuvaus

Silmänrajausten tekeminen on helppoa ja vaivatonta, onnistuu ohut ja tarkka sekä näyttävä ja paksu rajaus. Silikoninen ja joustava apuväline sopii myös suojaamaan silmänalusia ja yläluomia ripsiväriä levitettäessä.

Käyttö:Lämmitä  liner.designeria hetki kämmenten välissä hieromalla. Aseta se silmänurkkaasi haluamaasi kohtaan ja rajaa silmät. liner.designer on valmistettu materiaalista, joka tarttuu ihon pinnalle hellästi, jonka ansiosta sinun ei tarvitse pitää sitä paikoillaan.

liner.designerin voi pestä mieluiten beautyblenderin omilla puhdistustuotteilla.

Beautyblender

Beautyblender on vallankumouksellinen meikkisieni ja sen oheen on kehitetty erikoistuotteita. Beautyblender on veden kanssa laajentuva meikkisieni ja sen huokoinen materiaali tekee mistä tahansa meikkipohjasta täydellisen. Sieni imee itseensä vain vettä, minkä ansiosta meikkivoide pysyy sen pinnalla eikä sitä mene hukkaan.

Beautyblenderin materiaali häivyttää peittävänkin meikkipohjan ja puuterit ihoon tasaisen kauniisti. Ihon pinta jää kuulaaksi ja lähes meikittömän näköiseksi, mutta silti tasaisen sävyiseksi. Beautyblenderi soveltuu hyvin nestemäisten, voidemaisten ja puuterimaisten meikkituotteiden käyttöön. Beautyblender on lateksiton eikä sisällä hajusteita.

Myynnissä vain verkkokaupassa.