Ale!
Beautyblender

Beautyblender: Liquid blendercleanser 295 ml (POISTETAAN MEILTÄ)

29,90  17,94 

Meikkisienen puhdistusaine.

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Vienosti laventelintuoksuinen nestemäinen puhdistustuote puhdistaa meikkisienet nopeasti ja tehokkaasti, sopii myös siveltimille, sulfaaniton, parabeeniton ja ftalaatiton. Tarvittaessa beautyblenderiä voi liottaa vedessä, johon on lisätty liquid blendercleanseria.

Ainesosaluettelo:  Aqua, Potassium Palm Kernelate, Potassium Oleate, Glycerin, Potassium Cocoate, Potassium Citrate, Maris Sal, Lavandula Angustifolia Oil, Citric Acid.

Beautyblender

Beautyblender on vallankumouksellinen meikkisieni ja sen oheen on kehitetty erikoistuotteita. Beautyblender on veden kanssa laajentuva meikkisieni ja sen huokoinen materiaali tekee mistä tahansa meikkipohjasta täydellisen. Sieni imee itseensä vain vettä, minkä ansiosta meikkivoide pysyy sen pinnalla eikä sitä mene hukkaan.

Beautyblenderin materiaali häivyttää peittävänkin meikkipohjan ja puuterit ihoon tasaisen kauniisti. Ihon pinta jää kuulaaksi ja lähes meikittömän näköiseksi, mutta silti tasaisen sävyiseksi. Beautyblenderi soveltuu hyvin nestemäisten, voidemaisten ja puuterimaisten meikkituotteiden käyttöön. Beautyblender on lateksiton eikä sisällä hajusteita.

Myynnissä vain verkkokaupassa.