Ale!
Beautyblender

Beautyblender: micro.mini (POISTETAAN MEILTÄ)

19,90  11,94 

Vaaleanvihreä meikkisieni pienille yksityiskohdille.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 851610005219 Osastot: , , ,

Kuvaus

Vaaleanvihreä meikkisieni kasvojen yksityiskohtiin, esim. silmänalusille, nenänpielien varjostukseen, poskipäiden tai kulmaluun korostamiseen.

Käyttö: Kostuta meikkisieni vedellä ja purista ylimääräinen vesi pois. Taputtele sienellä meikkipohja iholle. Käytä pyöreää osaa laajemmilla ihoalueilla ja kapeaa kärkeä tarkkuutta vaativilla alueilla.

Pese beautyblender hellävaraisesti aina jokaisen käytön jälkeen, kuivaa pyyhkeeseen ja aseta ilmavaan paikkaan kuivumaan.

Beautyblender

Beautyblender on vallankumouksellinen meikkisieni ja sen oheen on kehitetty erikoistuotteita. Beautyblender on veden kanssa laajentuva meikkisieni ja sen huokoinen materiaali tekee mistä tahansa meikkipohjasta täydellisen. Sieni imee itseensä vain vettä, minkä ansiosta meikkivoide pysyy sen pinnalla eikä sitä mene hukkaan.

Beautyblenderin materiaali häivyttää peittävänkin meikkipohjan ja puuterit ihoon tasaisen kauniisti. Ihon pinta jää kuulaaksi ja lähes meikittömän näköiseksi, mutta silti tasaisen sävyiseksi. Beautyblenderi soveltuu hyvin nestemäisten, voidemaisten ja puuterimaisten meikkituotteiden käyttöön. Beautyblender on lateksiton eikä sisällä hajusteita.

Myynnissä vain verkkokaupassa.