-40%

BEN & ANNA TOOTHPASTE SENSITIVE 100 ml (KESTO 2/2022)

Luonnollinen hammastahna herkille hampaille ja ikenille.

5,34 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Luonnollinen, suojaava hammastahna on suunniteltu erityisesti herkille hampaille ja ikenille. Sisältää mm. rauhoittavaa ja hoitavaa kamomillaa, kosteuttavaa aloe veraa sekä vahvistavaa tyrniä. Peltominttu jättää suun puhtaan raikkaaksi. Ei sisällä fluoria. Pakkaus sisältää puisen lastan, jolla hammastahnaa on helppo annostella hygieenisesti. Tuotteen pahvipakkaus ja lasipurkki ovat täysin kierrätettäviä. Pakkauskoko 100 ml.

INCI: Aqua (Water), Hydrated Silica, Sorbitol, Xylitol, Calcium Hydroxyapatite, Lauryl Glucoside, Aroma (Fragrance), Alcohol, Xanthan Gum, Glycerin, Citric Acid, Chamomilla Recutita (Camomile) Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Extract, Mentha Arvensis Leaf Juice, Limonene, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

BEN & ANNA TOOTHPASTE SENSITIVE 100 ml (KESTO 2/2022)