-50%

BEN & ANNA TOOTHPASTE WHITE 100 ml (KESTO 8/2021)

Valkaiseva hammastahna.

4,45 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Hammastahna valkaisee hampaita luonnollisesti. Salvian sisältämät antioksidantit ja A-vitamiini hoitavat ikeniä ja hampaita sekä ylläpitävät suun terveyttä. Antibakteerinen minttuöljy raikastaa tehokkaasti hengityksen. Pakkauskoko 100 ml.

Käyttöohje: Ota pieni määrä tuotetta hammasharjaan, harjaa kahden minuutin ajan ja huuhtele suu.

INCI: Aqua (Water), Hydrated Silica, Sorbitol/Hydrogenated Starch Hydrolysate, Xylitol, Calcium Hydroxyapatite, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Lauryl Glucoside, Glycerin, Aroma (Fragrance), Xanthan Gum, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Water, Citric Acid, Chamomilla Recutita (Camomile) Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Extract, Mentha Arvensis (Peppermint) Leaf Oil, Limonene, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

BEN & ANNA TOOTHPASTE WHITE 100 ml (KESTO 8/2021)