-20%

BEN & ANNA TOOTHPASTE WHITE FLUORIDE 100 ml (KESTO 2/2022)

Suojaava ja valkaiseva fluorihammastahna.

7,12 

Varastossa

Kuvaus

Suun hyvinvointia tukeva fluorihammastahna sisältää mm. aloe veraa, joka kosteuttaa ja hoitaa suun limakalvoja sekä salviaa joka suojaa ikeniä ja hampaita. Kamomillauute rauhoittaa tulehduksia ja minttuöljy raikastaa tehokkaasti hengityksen. Pakkauskoko 100 ml.

INCI: Aqua (Water), Hydrated Silica, Sorbitol/hydrogenated starch hydrolysate, Xylitol, Tricalcium Phosphate, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Lauryl Glucoside, Glycerin, Aroma (Fragrance), Xanthan Gum, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Water, Citric Acid, Chamomille Recutita (Matricaria) Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Extract, Sodium Fluoride, Mentha Arvensis (Peppermint) Leaf Oil, Limonene, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

BEN & ANNA TOOTHPASTE WHITE FLUORIDE 100 ml (KESTO 2/2022)