Ale!
Boho

BOHO Nail Polish 69 Freedom, 5ml (POISTETAAN MEILTÄ)

8,00  4,00 

Vihreä kynsilakka.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3760220175472 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Ekologiset ja vegaaniset Boho Green kynsilakat antavat kynsille kauniin kiiltävän sävyn. Bohon kynsilakoista on poistettu  kynsilakoille yleisimpiä haitallisia ainesosia. Kynsilakkojen valmistuksessa on käytetty mm. puuvillaa, perunaa, maissia ja vehnää. Pakkauskoko 5ml.

INCI: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ISOSORBIDE DICAPRYLATE/CAPRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), ACETYL TRIBUTYL CITRATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), ISOPROPYL ALCOHOL, DIACETONE ALCOHOL, N-BUTYL ALCOHOL, CI 77510 (FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE), TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE,  ALUMINIUM HYDROXIDE, POLYURETHANE-67, PHOSPHORIC ACID, TRIETHOXYCAPRYLYSILANE, METHOXYISOPROPYL ACETATE,  ALUMINA,  SILICA, DECYL ALCOHOL.

 

Boho

Ranskalaisessa Boho Green Make Up -tuotesarjassa yhdistyy ihana värien kirjo, luonnonmukaisuus ja ekologisuus. Raaka-aineiksi on valittu luonnossa helposti uusiutuvia ainesosia. Pakkaukset on kierrätettäviä ja niissä on vältetty ylipakkaamista. Sarjasta löytyy niin meikkejä, kynsilakkoja kuin meikkisisveltimiäkin. Bohon tuotteilla on COSMEBIO-sertifikaatti, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden, sekä One Voice-sertifikaatti, joka takaa ettei tuotteita ole testattu eläimillä.

Myynnissä vain verkkokaupassa.