Ale!
Carita Cosmetiikka

Carita Cosmetiikka – Kukkatarha Suolakuorinta 200g (PAKKAUS UUDISTUU)

12,90  9,68 

Ihanan kukkaisan tuoksuinen suolakuorinta.

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Carita Cosmetiikan Kukkatarha suolakuorinta tekee ihosta silkkisen pehmeän. Sisältää ihoa kuorivaa Himalajan ruususuolaa, sekä hoitavia sheavoita, kookos- ja manteliöljyä. Kukkatarha kuorinta pitää sisällään aitoja eteerisiä öljyjä ruususta, laventelista ja pelargoniasta. Pakkauskoko 200g.

Käyttöohje:
Hiero suolakuorintaa kostealle iholle suihkussa tai saunan lauteilla. Anna suolan sulaa ja nauti eteeristen öljyjen virkistävästä vaikutuksesta. Huuhtele kuorinta suihkussa.

INCI: Sodium Chloride (Himalajan Ruususuola), Coconut Oil (Kookosöljy), Butyrospermum Parkii Butter (Luomu Sheavoi), Glycerin (Glyseriini), Prunus Amygdalus Oil (Manteliöljy), Sucrose Laurate (Sukroosilauraatti), Rosa Centifolia (Eteerinen Ruusuöljy), Rosa Geranium Oil (Eteerinen Pelargoniöljy), Lavandula Angustifolia (Eteerinen Laventeliöljy), Gluconolactone / Sodium Benzoate (Säilöntäaine) *Citronellol, *Geraniol, *Linalool.

*esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä

Carita Cosmetiikka

2016 perustettu Carita Cosmetiikka valmistaa suurella sydämellä Nurmijärven maaseudulla sijaitsevassa pajassa luonnonkosmetiikan tuotteita laadukkaista ja valikoiduista raaka-aineista pienissä erissä.

Idea syntyi tarpeesta ja halusta käyttää oman ihon ja hiusten hoitoon luonnollisia kasviöljyjä, savia ja aitoja eteerisiä öljyjä sisältäviä tuotteita.

Yrityksen arvoja ovat aitous ja läpinäkyvyys. Carita Cosmetiikka käyttää vain laadukkaimpia raaka-aineita ja uudet tuotteet ovat hyvin testattuja.

Carita Cosmetiikan saippuat ovat kotimaista käsityötä ja jokainen saippuapala on yksilö!

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.