Catteco Kuolleenmeren Muta Suolasaippua 120g

Cattecon kuolleenmeren muta saippua on rouhea koko perheen saippua, joka sisältää puolet Himalajan ruususuolaa ja puolet laadukkaita hoitavia öljyjä.

7,90 

Varastossa

Kuvaus

Cattecon kuolleenmeren muta saippua sisältää Himalajan ruususuolaa, oliiviöljyä ja kookosöljyä sekä risiiniöljyä. Kuolleenmeren muta syväpuhdistaa ja desinfioi ihoa, ravitsee sitä mineraaleilla, parantaa verenkiertoa ja lieventää erilaisia iho-oireita sekä kirkastaa ihoa. Sisältää myös hoitavaa kaoliinisavea. Saippua soveltuu herkälle iholle, esimerkiksi myös akneiholle. Tuoksuina eteeriset tuoksut: rosmariini, sitruunaruoho ja minttu.

Rouhea koko perheen saippua sisältää puolet Himalajan ruususuolaa ja puolet laadukkaita hoitavia öljyjä. Suolasaippua soveltuu kaikille ihotyypeille . Se puhdistaa ja desinfioi samalla hellästi kuorien. Soveltuu koko vartalolle ja kasvoille meikin puhdistukseen. Suolasaippua on tavanomaista kovempi, joten se kestää käytössä pidempään. Saippua vaahtoaa käytössä ja pesun jälkeen iho tuntuu sekä puhtaalta että pehmeältä.

 

INCI: Sodium Chloride (Himalajan Ruususuola), Sodium Cocoate (Kookosöljy), Sodium Olivate (Oliiviöljy), Sodium Castorate (Risiiniöljy), Aqua, Maris Cumus (Kuolleenmeren Muta), Kaolin (Valkosavi), Rosmarinus Officinalis (Eteerinen Rosmariiniöljy), Cymbopogon Flexusoil (Eteerinen Sitruunaruohoöljy), Mentha Piperita (Eteerinen Piparminttuöljy), CI 77019, CI 77491 (Micavärit) *Citral, *Limonene, *Linalool.

*Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä.

Catteco Kuolleenmeren Muta Suolasaippua 120g

SKU 6430064650004 Kategoriat , , Tags , Brand: