Catteco Laventeli Suolasaippua 120g

Cattecon laventeli saippua on rouhea koko perheen saippua, joka sisältää puolet Himalajan ruususuolaa ja puolet laadukkaita hoitavia öljyjä.

7,90 

Varastossa

Kuvaus

Cattecon laventeli saippua sisältää Himalajan ruususuolaa, oliiviöljyä, kookosöljyä ja risiiniöljyä. Ruususuola toimii puhdistavana ja laadukkaat kasviöljyt hoitavat ihoa. Tuoksu on peräisin aidoista ihanista eteerisistä öljyistä (laventeli, appelsiini ja myrtti). Pakkauskoko 120g.

Rouhea koko perheen saippua sisältää puolet Himalajan ruususuolaa ja puolet laadukkaita hoitavia öljyjä. Suolasaippua soveltuu kaikille ihotyypeille . Se puhdistaa ja desinfioi samalla hellästi kuorien. Soveltuu koko vartalolle ja kasvoille meikin puhdistukseen. Suolasaippua on tavanomaista kovempi, joten se kestää käytössä pidempään. Saippua vaahtoaa käytössä ja pesun jälkeen iho tuntuu sekä puhtaalta että pehmeältä.

INCI: Sodium Chloride (Himalajan ruususuola), Sodium Cocoate (Kookosöljy), Sodium Olivate (Oliiviöljy), Sodium Castorate (Risiiniöljy), Aqua, Kaolin (Valkosavi), Lavendula Angustifolia (Eteerinen laventeliöljy), Backhousia Citriodora Leaf Oil (Eteerinen sitruunamyrttiöljy), Citrus Dulcis (Eteerinen appelsiiniöljy), CI 77019, CI 77891 (Micavärit), *Citral, *Limonene, *Linalool.

*Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä

Catteco Laventeli Suolasaippua 120g