Catteco - Merilevä Shampoopala 100g

Normaalit hiukset, herkkä hiuspohja. Merilevä soveltuu hyvin hennoille ja ohuille hiuksille sekä soveltuu myös värjätyille ja käsitellyille hiuksille. Tuoksuton.

9,90 

Varastossa

Kuvaus

Cattecon merilevä shampoopala sisältää laadukkaita hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia öljyjä: oliiviöljyä, kookosöljyä, risiiniöljyä ja hamppuöljyä sekä hoitavaa Nilotica sheavoita. Shampoopala sisältää merilevää, joka vaikuttaa hiusten kasvuun ja samalla ehkäisten hiusten harvenemista. Shampoopala sisältää olutta, joka tuuheuttaa ja lisää taipuisuutta. Ei sisällä lisättyjä tuoksuja.

Shampoopala soveltuu hyvin kuiville ja normaaleille hiuksille sekä herkälle hiuspohjalle. Merilevän tuuheuttaa hiuksia antaen niille samalla ryhtiä. Sheavoi hoitaa hiuksia ja on hellä myös herkälle hiuspohjalle. Merilevä soveltuu hyvin hennoille ja ohuille hiuksille sekä soveltuu myös värjätyille ja käsitellyille hiuksille.

 

Käyttö: Hiero palaa pyörivin liikkein kunnes hiukset ovat kunnolla vaahtoutuneet ja anna vaikuttaa hetki. Huuhtele.

Kun aloitat shampoopalan käytön, anna hiuksillesi aikaa tottua luonnolliseen, kasviöljyjä sisältävään shampoopalaan. Tämä voi kestää useita pesukertoja. Pesutulos paranee entisestään, mikäli hiuket vaahdottaa kaksi kertaa välihuuhtelulla ja jälkimmäisellä kerralla antaa shampoon jäädä vaikuttamaan hiuksiin ennen huuhtelua.

 

INCI: Sodium Olivate (Oliiviöljy), Sodium Cocoate (Kookosöljy), Sodium Castorate (Risiiniöljy), Cannabis Sativa Seed Oil (Hamppuöljy), Butyrospermum Parkii Butter (Luomu Sheavoi), Aqua / Beer, Fucas Vesiculosis (Merilevä), Sodium Chloride (Himalajan Ruususuola), Sodium Lactate (Natriumlaktaatti)

Catteco - Merilevä Shampoopala 100g

SKU 6430064650240 Kategoriat , Tags , Brand: