Catteco - Nokkonen Shampoopala 100g

Rasvoittuville hiuksille ja hiuspohjalle. Sopii ohuille ja hennoille hiuksille. Tuoksuton.

9,90 

Varastossa

Kuvaus

Carita Cosmetiikan nokkonen shampoopala sisältää laadukkaita hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia öljyjä: oliiviöljyä, kookosöljyä, risiiniöljyä ja hamppuöljyä sekä nokkosta. Shampoopala sisältää olutta, joka tuuheuttaa ja lisää taipuisuutta. Nokkonen on hyvin pesevä shampoopala, joka ei sisällä lisättyjä tuoksuja.

Shampoopala sopii hyvin rasvoittuville hiuksille ja hiuspohjalle. Itse kerätyllä nokkosella on hiusten kasvua edistävä ja samalla tuuheuttava vaikutus. Nokkonen soveltuu ohuille ja hennoille hiuksille ja se myös tasapainottaa talin eritystä ja elvyttää hiuspohjan verenkiertoa sekä parantaa hiusten luonnollista kiiltoa.

 

Käyttö: Hiero palaa pyörivin liikkein kunnes hiukset ovat kunnolla vaahtoutuneet ja anna vaikuttaa hetki. Huuhtele.

Kun aloitat shampoopalan käytön, anna hiuksillesi aikaa tottua luonnolliseen, kasviöljyjä sisältävään shampoopalaan. Tämä voi kestää useita pesukertoja. Pesutulos paranee entisestään, mikäli hiuket vaahdottaa kaksi kertaa välihuuhtelulla ja jälkimmäisellä kerralla antaa shampoon jäädä vaikuttamaan hiuksiin ennen huuhtelua.

 

INCI: Sodium Olivate (Oliiviöljy), Sodium Cocoate (Kookosöljy), Sodium Castorate (Risiiniöljy), Cannabis Sativa Seed Oil (Hamppuöljy), Aqua / Beer, Sodium Chloride (Himalajan Ruususuola), Urtica Dioica (Nokkonen), Sodium Lactate (Natriumlaktaatti)

Catteco - Nokkonen Shampoopala 100g

SKU 6430064650233 Kategoriat , Tags , Brand: