Catteco Ruususuola Suolasaippua 110g

Cattecon ruususuola saippua on rouhea koko perheen saippua, joka sisältää puolet Himalajan ruususuolaa ja puolet laadukkaita hoitavia öljyjä.

7,90 

Varastossa

Kuvaus

Cattecon ruususuola saippua sisältää Himalajan ruususuolaa, kookosöljyä, oliiviöljyä ja risiiniöljyä. Himalajan ruususuola puhdistaa ja desinfioi ihoa ja laadukkaat öljyt hoitavat saaden ihon tuntumaan pehmeältä. Tuoksuna ovat aidot eteeriset öljyt: ruusuöljy, pelargoniaöljy ja mustapippuriöljy.

Rouhea koko perheen saippua sisältää puolet Himalajan ruususuolaa ja puolet laadukkaita hoitavia öljyjä. Suolasaippua soveltuu kaikille ihotyypeille . Se puhdistaa ja desinfioi samalla hellästi kuorien. Soveltuu koko vartalolle ja kasvoille meikin puhdistukseen. Suolasaippua on tavanomaista kovempi, joten se kestää käytössä pidempään. Saippua vaahtoaa käytössä ja pesun jälkeen iho tuntuu sekä puhtaalta että pehmeältä.

 

INCI: Sodium Chloride (Himalajan Ruususuola), Sodium Cocoate (Kookosöljy), Sodium Olivate (Oliiviöljy), Sodium Castorate (Risiiniöljy), Aqua, Rosa Centifolia (Eteerinen Ruusuöljy), Piper Nigrum (Eteerinen Mustapippuriöljy), Pelargonium Graveolens (Eteerinen Pelargoniöljy), Titanium Dioxide, Iron Oxide, CI 77019, CI 77891 (Micavärit) *Citronellol, *Geraniol, *Limonene, *Linalool.

*esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä.

Catteco Ruususuola Suolasaippua 110g

SKU 6430064650011 Kategoriat , , Tags , Brand: