Catteco Turve Aktiivihiili Suolasaippua 120g

Carita Cosmetiikan turve aktiivihiili saippua on rouhea koko perheen saippua, joka sisältää puolet Himalajan ruususuolaa ja puolet laadukkaita hoitavia öljyjä.

7,90 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Cattecon Turve Aktiivihiili suolasaippua sisältää ruususuolaa, oliiviöljyä ja kookosöljyä. Suomalainen kallioturve ja hienoksi jauhettu aktiivihiili yhdessä imevät tehokkaasti epäpuhtauksia iholta. Tuoksunsa saippua on saanut aidoista männyn, kuusen, katajan, rosmariinin sekä mintun eteerisistä öljyistä. Pakkauskoko 120g.

Rouhea koko perheen saippua sisältää puolet Himalajan ruususuolaa ja puolet laadukkaita hoitavia öljyjä. Suolasaippua soveltuu kaikille ihotyypeille . Se puhdistaa ja desinfioi samalla hellästi kuorien. Soveltuu koko vartalolle ja kasvoille meikin puhdistukseen. Suolasaippua on tavanomaista kovempi, joten se kestää käytössä pidempään. Saippua vaahtoaa käytössä ja pesun jälkeen iho tuntuu sekä puhtaalta että pehmeältä.

INCI: Sodium Chloride (Himalajan Ruususuola), Sodium Cocoate (Kookosöljy), Sodium Olivate (Oliiviöljy), Sodium Castorate (Risiiniöljy), Aqua, Peat (Turve), Activated Charcoal (Aktiivihiili), Pinus Sylvestris (Eteerinen mäntyöljy), Abies Sibirica Oil (Eteerinen kuusiöljy), Juniperus Communis (Eteerinen katajaöljy), Rosmarinus Officinalis (Eteerinen Rosmariiniöljy), Mentha Piperita (Eteerinen piparminttu), CI 77891, CI 77019, CI 77499 (Micavärit), *Citral, *Limonene, * Linalool.

*Esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.

Catteco Turve Aktiivihiili Suolasaippua 120g