Catteco - Turve Shampoopala 100g

Kuiville hiuksille, herkälle, hilseilevälle ja kutiavalle hiuspohjalle. Myös värjätyille ja käsitellyille hiuksille sekä luonnonkiharalle hiukselle. Tuoksuton.

9,90 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Cattecon turve shampoopala sisältää laadukkaita hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia öljyjä: oliiviöljyä, kookosöljyä, risiiniöljyä, hamppuöljyä ja hoitavaa kauraöljyä sekä Nilotica sheavoita. Shampoopala sisältää myös olutta, joka lisää hiusten tuuheutta ja taipuisuutta. Turve on shmapoopaloista hoitavin. Ei sisällä lisättyjä tuoksuja.

Turve shampoopala soveltuu hyvin kuiville ja erittäin kuiville hiuksille sekä herkälle, hilseilevälle ja kutiavalle hiuspohjalle. Se sopii myös hyvin värjätyille ja käsitellyille hiuksille sekä luonnonkiharoille hiuksille. LehtoPeat® hiushoitoturve hoitaa hiuksia vahvistaen niiden väriä ja tasapainottaen hiuspohjaa, sekä ehkäisten hilseen muodostumista. Shampoopalan sisältämä kauraöljy ja LehtoPeat® hoitoturve ehkäisevät tehokkaasti hilseen muodostumista. Kauraöljy ja sheavoi syväkosteuttavat ja shampoopala on vaikutukseltaan rauhoittava.

 

Käyttö: Hiero palaa pyörivin liikkein kunnes hiukset ovat kunnolla vaahtoutuneet ja anna vaikuttaa hetki. Huuhtele.

Kun aloitat shampoopalan käytön, anna hiuksillesi aikaa tottua luonnolliseen, kasviöljyjä sisältävään shampoopalaan. Tämä voi kestää useita pesukertoja. Pesutulos paranee entisestään, mikäli hiuket vaahdottaa kaksi kertaa välihuuhtelulla ja jälkimmäisellä kerralla antaa shampoon jäädä vaikuttamaan hiuksiin ennen huuhtelua.

 

INCI: Sodium Olivate (Oliiviöljy), Sodium Cocoate (Kookosöljy), Sodium Castorate (Risiiniöljy), Cannabis Sativa Seed Oil (Hamppuöljy), Butyrospermum Parkii Butter (Luomu Sheavoi), Aqua / Beer, Peat (Turve), Avena Sativa Oil (Kauraöljy), Sodium Chloride (Himalajan Ruususuola), Sodium Lactate (Natriumlaktaatti)

Catteco - Turve Shampoopala 100g

SKU 6430064650226 Kategoriat , Tags , Brand: