Catteco - Valkosavi Shampoopala 100g

Normaaleille ja kuiville hiuksille sekä herkälle hiuspohjalle.

9,90 

Varastossa

Kuvaus

Carita Cosmetiikan valkosavi shampoopala sisältää laadukkaita hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia öljyjä: oliiviöljyä, kookosöljyä, risiiniöljyä ja hamppuöljyä sekä Nilotica sheavoita. Shampoopala sisältää olutta, joka tuuheuttaa ja lisää taipuisuutta. Eteeriset öljyt (eukalyptus-teepuu-sitruuna-greippi) vahvistavat hiuksia ja lisäävät niiden luonnollista kiiltoa. Valkosavi on erittäin hoitava shampoopala.

Shampoopala soveltuu hyvin normaaleille ja kuiville hiuksille sekä herkälle hiuspohjalle. Sheavoi hoitaa kuivia hiuksia ja hiuspohjaa. Valkosavi pehmentää jäykkiä hiuksia ja helpottaa niiden muovailtavuutta samalla hoitaen hiuksia ja hiuspohjaa. Lisäksi se tasapainottaa talin muodostumista. Soveltuu myös paksuille hiuksille ja hiuksille joita on aiemmin ollut vaikea saada taipumaan.

 

Käyttö: Hiero palaa pyörivin liikkein kunnes hiukset ovat kunnolla vaahtoutuneet ja anna vaikuttaa hetki. Huuhtele.

Kun aloitat shampoopalan käytön, anna hiuksillesi aikaa tottua luonnolliseen, kasviöljyjä sisältävään shampoopalaan. Tämä voi kestää useita pesukertoja. Pesutulos paranee entisestään, mikäli hiuket vaahdottaa kaksi kertaa välihuuhtelulla ja jälkimmäisellä kerralla antaa shampoon jäädä vaikuttamaan hiuksiin ennen huuhtelua.

 

INCI: Sodium Olivate (Oliiviöljy), Sodium Cocoate (Kookosöljy), Sodium Castorate (Risiiniöljy), Cannabis Sativa Seed Oil (Hamppuöljy), Butyrospermum Parkii Butter (Luomu Sheavoi), Aqua / Beer, Kaolin (Valkosavi), Sodium Chloride (Himalajan Ruususuola), Sodium Lactate (Natriumlaktaatti), Eucalyptus Oil Citriodora (Eteerinen Sitruunaeukalyptusöljy), Eucalyptus Oil Smithii Organic (Eteerinen Eukalyptusöljy), Melaleuca Alternifolia (Eteerinen Teepuuöljy), Citrus Paradisi Peel Oil (Eteerinen Greippiöljy), Citrus Medica Limonum (Eteerinen Sitruunaöljy) *Citronellol, *Limonene, *Linalool *esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä

Catteco - Valkosavi Shampoopala 100g

SKU 6430064650158 Kategoriat , Tags , Brand: