D-LAB Nutricosmetics

D-LAB Nutricosmetics: Pure Hyaluronic

39,00 

Luonnollinen ravintolisä ihon tehokosteutukseen ja kimmoisuuden parantamiseen.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3701026300170 Osastot: ,

Kuvaus

Tehokosteuttavaa hyaluronihappoa sisältävä ravintolisä sopii erityisesti kuivan ja väsyneen ihon hoidon tueksi.
Hyaluronihappo on ihon kimmoisuudelle ja elastisuudelle tärkeä ainesosa. Iän myötä kehon oma hyaluronihappotuotanto vähenee ja tämä ilmenee juonteina ja ryppyinä iholla. Pienimolekyylinen hyaluronihappo (villikalasta, biofermentoitu)  imeytyy tehokkaasti elimistöön ja ihon hyödynnettäväksi. Pakkauksessa on 56 kapselia / 28 päivän kuuri.

Annostus: 2 kapselia vuorokaudessa veden kanssa. Alkuun suositellaan kahden kuukauden yhtäjaksoista kuuria.

Ravintosisältö:                                       2 kapselia

Matalamolekyylinen hyaluronihappo   290mg

D-LAB Nutricosmetics

Ranskalainen D-LAB Nutricosmetics yhdistää ravitsemusopin, yrttiterapian sekä luonnonmukaiset hoitomuodot. Korkealaatuiset ravintolisät on suunniteltu tukemaan kehon eri toimintoja monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti. Näihin kuuluvat esimerkiksi puhdistusprosessit, soluhengitys ja happo-emästasapaino.

Tuotesarjan perustaja Fleur Phelipeau sanoo näiden tehokkaiden, luonnollisten ravintolisien hoitavan kauneutta sisältäpäin, tukien kehon hyvinvointia sekä ennaltaehkäisten ennenaikaista vanhenemista.

D-LAB Nutricosmetics -tuotteiden raaka-aineet ovat GMO-vapaita eikä niitä ole testattu eläimillä. Tuotteissa käytetään täysin kasviperäisiä kapseleita sekä luonnollisia Green Tech -raaka-aineita, jotka imeytyvät helposti ja tehokkaasti kehon hyödynnettäväksi.

Valikoima voi erota myymälän ja verkkokaupan välillä.