ECO BY SONYA COCONUT DEODORANT 60 ML

Luonnollinen deodorantti.

16,95 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Eco By Sonya Coconut Deodorant tuoksuu raikkaalle kookokselle. Se neutralisoi hien hajua, eikä häiritse kehon luonnollista toimintaa. Sisältää ihoa hoitavaa aloe veraa, hamamelisuutetta ja neutralisoivaa soodaa. Tuote sopii käytettäväksi niin naisille kuin miehillekin. Pakkauskoko 60 ml.

Käyttöohje:
Ravista ennen käyttöä. Levitä helposti roll-onilla tuotetta kuivalle, puhtaalle iholle. Vältä tuotteen levittämistä rikkoutuneelle tai ärtyneelle iholle.

INCI: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract*, Sodium Bicarbonate**, Ethanol*, Coconut Flavour**, Glycerin*, Lavender Angustifolia (Lavender) Extract*, Centaurea cyanus (Corn Flower) Extract*, Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Extract*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate**, Xanthan Gum**.

*Luomusertifioitu **Luonnollinen

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

ECO BY SONYA COCONUT DEODORANT 60 ML