ECO BY SONYA HEMPITAN Body Tan Water 125 ml

Itseruskettava suihke.

35,95 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Hempitan Body Tan Water -itseruskettava suihke antaa iholle hetkessä kauniin ruskettuneen ilmeen. Sisältää ihoa tehokkaasti kosteuttavaa hamppua ja hyaluronihappoa. Kätevällä suihkepullolla levität tuotteen helposti iholle. Pakkauskoko 125 ml.

Käyttöohje:
Sekoita ennen käyttöä. Pidä suihkepulloa n. 10cm päässä ihosta ja suihkuta tasaisesti iholle. Hiero pyörivin liikkein. Pese kädet heti levityksen jälkeen. Voit halutessasi käyttää myös levityskinnasta. Parhaan lopputuloksen saadaksesi kuori iho 24-48h ennen itseruskettavan levitystä. Anna itseruskettavan vaikuttaa iholla 1-4 tuntia, riippuen kuinka tumman lopputuloksen haluat saada aikaan. Suosittelemme testaaamaan tuotteen sopivuuden ennen käyttöä.

INCI: Hemp Seed*, Cacao**, Hyaluronic**, Coconut Water*, Sweet Orange Oil*, Aloe Vera Juice*, DHA (Sugar Derived)**, Radish Root**, Glycerin (Vegetable Derived)*, Sodium Cocoyl Glutamate (Coconut & Sugar Derived)**, Caprylyl/Capryl Glucoside**, Glyceryl Caprylate**, Sodium Surfactin (Lipopeptide)**, Natural Fragrance**, Dehydroxanthan Gum (Sugar Derived)**, Polyglyceryl-6 Oleate (Vegetable Derived)**, Maltodextrin**, Citric Acid (Fruit Derived)**.

*Luomusertifioitu, **Luonnollinen

Kaikki Eco By Sonya -tuotteet on valmistettu luomusertifioiduista ja 100% luonnollisista ainesosista. Tuotteisiin ei ole lisätty mitään keinotekoisia tai synteettisiä raaka-aineita.

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

ECO BY SONYA HEMPITAN Body Tan Water 125 ml