ECO BY SONYA Super Fruit Toner 150 ml

Tasapainottava kasvosuihke sisältää hyaluronihappoa sekä ananasuutetta.

26,95 

Varastossa

Kuvaus

Ihanan virkistävä kasvovesi tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa. Sisältää mm. kirkastavaa ananasuutetta, kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä rauhoittavaa taikapähkinää. Jättää ihon pehmeäksi ja raikkaaksi. Pakkauskoko 150 ml.

Käyttöohje: Käytä kasvoveden tapaan osana ihonhoitorutiiniasi, tai suihkauta kasvoille ja vartalolle pitkin päivää aina halutessasi virkistystä.

INCI: Aloe Vera Leaf Juice*, Glycerin (Vegetable Derived)**, Witch Hazel**, Kakadu Plum**, Pineapple Extract*, Hyaluronic Acid**, Sodium Levulinate (Plant Derived)**, Sodium Anisate (Plant Derived)**,  Natural Pineapple Aroma**, Citric Acid (Fruit Derived)**, Natural Aroma (Botanical Blend)**, Potassium Sorbate (Fruit Derived)**, D-Limonene (Fruit Derived)**
*luomusertifioitu  **luonnollinen

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

ECO BY SONYA Super Fruit Toner 150 ml