ecodenta BLACK ORANGE WHITENING TOOTHPASTE fluoride free 100 ml

Luonnollisesti valkaiseva fluoriton hammastahna.

5,90 

Varastossa

Kuvaus

Musta valkaiseva hiilihammastahna, joka maistuu herkulliselle appelsiinille. Poistaa hampaista tehokkaasti plakkia ja tummentumia, sekä ehkäisee hammaskiven muodostumista. Sisältää luonnollisesti hampaita valkaisevaa mustaa hiiltä ja hammaskiven syntymistä ehkäisevää Teavigoa. Suosittelemme käyttämään kuuriluontoisesti. Hammaslääkärien testaama ja Liettuan Yliopiston Terveystiedekunnan hyväksymä. Pakkauskoko 100 ml.

Ei sisällä fluoria.

INCI: Aqua*, Glycerin*, Hydrated Silica*, Sorbitol*, Sodium Cocoyl Glutamate*, Tetrasodium Pyrophosphate*, Aroma (Citral, Limonene, Linalool), Mentha Piperita (Peppermint) Oil*, Charcoal Powder*, Polyglyceryl-10 Stearate*, Polyglyceryl-10 Myristate*, Polyglycerin-10*, Sodium Dehydroacetate*, Citric Acid, Xanthan Gum*, Epigallocatechin Gallate*, Sodium Saccharin. 
*98% raaka-aineista luonnollista alkuperää.

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

ecodenta BLACK ORANGE WHITENING TOOTHPASTE fluoride free 100 ml

SKU 4770001003367 Kategoria Brand: