-30%

ELIXIRS & CO Children Roll-on Fleurs de Bach Huiles essentielles 10 ml

Rauhoittava roll-on lapsille.

11,83 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Vilkkaita lapsia rauhoittava ja tyynnyttävä Bachin kukkauutteisiin ja eteerisiin öljyihin pohjautuva roll-on. Sisältää Bachin kukkauutteista: joulutähteä, pajua, piikkipaatsamaa, jättipalsamia, verbenaa. Eteeriset öljyt: klementiini, appelsiini, punainen mandariini, Litsea Cubeba (May Chang) puu. Pakkauskoko 10 ml.

Käyttöohje:
Levitä paikallisesti akupisteisiin esim. ranteiden sisäpuolelle, kallonpohjaan tai korvien taakse.

Ei suositella alle 6 vuotiaille lapsille.

INCI: Alcohol**, propanediol dicaprylate, ricinus communis seed oil*, glycerin, citrus aurantium dulcis peel oil*, citrus nobilis oil*, lavandula angustifolia oil*, aqua, citrus clementina peel oil*, litsea cubeba fruit oil*, impatiens glandulifera flower extract*, ornithogallum umbellatum flower extract*, ilex aquifolium flower extract*, salix vitellina flower extract*, verbena officinalis flower extract*, citral, farnesol, geraniol, limonene, linalool.

*Luomuviljelty
**Luomu ainesosasta peräisin

100% Luonnollinen, 61% Luomu

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

ELIXIRS & CO Children Roll-on Fleurs de Bach Huiles essentielles 10 ml