-30%

ELIXIRS & CO Energy Roll-on Fleurs de Bach Huiles essentielles 10ml

Energisoiva roll-on.

11,83 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Energisoiva Bachin kukkauutteisiin ja eteerisiin öljyihin pohjautuva roll-on. Sisältää Bachin kukkauutteista: rantasappea, valkopyökkiä, tammea, villiruusua. Eteerisiä öljyjä: greippi, mustakuusi, eukalyptus, laakerinlehti, kaneli. Pakkauskoko 10 ml.

Käyttöohje:
Levitä paikallisesti akupisteisiin esim. ranteiden sisäpuolelle, kallonpohjaan tai korvien taakse.

INCI: Alcohol**, propanediol dicaprylate, ricinus communis oil*, glycerin, parfum, citrus grandispeel oil*, eucalyptus radiata oil*, picea mariana oil*, lavandula officinalis oil*, aqua,cinnamomum camphora oil, laurus nobilis oil*,cinnamomum zeylanicum oil*, centauriumerythraea extract*, carpinus betulus extract*, quercus robur extract*, rosa canina extract*,olea europaea extract*, limonene, linalol, citronellol, geraniol, citral, benzyl salicylate,coumarin, cinnamal, eugenol.

*Luomuviljelty
**Luomu ainesosasta peräisin

100% Luonnollinen, 75% Luomu

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

ELIXIRS & CO Energy Roll-on Fleurs de Bach Huiles essentielles 10ml

SKU 3584850003024 Kategoriat , , Brand: