-30%

ELIXIRS & CO Stress Roll-on Fleurs de Bach & Huiles essentielles 10 ml

Mieltä rauhoittava roll-on.

11,83 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Mieltä rauhoittava Bachin kukkauutteisiin ja eteerisiin öljyihin pohjautuva roll-on. Sisältää Bachin kukkauutteista: maarianverijuurta, tammea, jättipalsamia, valkoista kastanjaa, mäntyä, rohtorautayrttiä, metsäomenapuuta. Eteerisiä öljyjä: laventeli, kurjenpolvi, rosmariini, rantaminttu. Pakkauskoko 10 ml.

Käyttöohje:
Levitä paikallisesti akupisteisiin esim. ranteiden sisäpuolelle, kallonpohjaan tai korvien taakse.

INCI: Alcohol**, propanediol dicaprylate, ricinus communis oil*, glycerin, lavandula hybrida oil,lavandula officinalis oil*, mentha arvensis oil, aqua, pelargonium graveolens oil, rosmarinusofficinalis extract, agrimonia eupatoria extract*, quercus robur extract*, impatiensbalsamina extract*, aesculus hippocastanum extract*, pinus sylvestris extract*, malussylvestris extract*, verbena officinalis extract*, linalol, citronellol, limonene, geraniol,coumarin, citral.

*Luomuviljelty
**Luomu ainesosasta peräisin

100% Luonnollinen, 74% Luomu

HUOM. Ainesosaluettelo on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on  saattanut joissakin tapauksissa muuttua myöhemmin. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkistathan asian asiakaspalvelustamme ja lisäksi vielä tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöä.

ELIXIRS & CO Stress Roll-on Fleurs de Bach & Huiles essentielles 10 ml

SKU 3584850003048 Kategoriat , , Brand: