Farfalla: Eukalyptus Globulus - Eteerinen Öljy, Eukalyptus Globulus 10ml

Raikkaan virkistävä eteerinen öljy.

9,70 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Raikas Eukalyptus Globulus puhdistaa huoneilmaa ja auttaa hengittämään vapaammin. Erittäin hyvä eteerinen öljy helpottamaan flunssan oireita sekä huonetuoksuna käytettynä ennalta ehkäisemään vilustumista. Yli viidestäsadasta erilaisesta eukalyptuslajikkeesta Eukalyptus globulus on kaikkein tunnetuin. Se torjuu viruksia, auttaa yskään ja avaa hengitystä, ja sillä on tulehduksia poistavaa vaikutusta. Pakkauskoko 10ml.

Vinkki. Limaa irrottavaksi ja hengitystä avaavaksi hierontaöljyksi: sekoita 2-3 pisaraa esim. Farfallan Luomu Jojobaöljyyn ja hiero rinnan sekä selän alueelle.

Käyttöohje:
Huonetuoksuna/saunatuoksuna ja aromaterapiassa. Eteeriset öljyt tulee aina laimentaa ennen iholle laittamista, esim. 1-4 tippaa 10 ml:aan perusöljyä. Tämä laimennussuhde on turvallinen terveelle aikuiselle, mikäli aiot käyttää eteerisiä öljyjä vauvoille, lapsille, vanhuksille tai vakavasti sairaille henkilöille, koulutetun aromaterapeutin ohjaus on tarpeen. Vaikeiden sairauksien / lääkityksen ollessa kyseessä suositellaan keskustelua oman hoitavan lääkärin kanssa. Eteeristen öljyjen käyttöä ei suositella raskauden aikana, eivätkä ne sovellu sisäiseen käyttöön.

Farfalla: Eukalyptus Globulus - Eteerinen Öljy, Eukalyptus Globulus 10ml

SKU 7612534010276 Kategoriat , Brand: